TELO MALOLETNIKA IZVLAČILI VATROGASCI: Mladić poginuo na licu mesta u lančanom sudaru - potresni prizori na putu kod Zrenjanina (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.10.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lice mesta su pored policije i Hitne pomoći izašli i vatrogasci.

TELO MALOLETNIKA IZVLAČILI VATROGASCI: Mladić poginuo na licu mesta u lančanom sudaru - potresni prizori na putu kod Zrenjanina (VIDEO)

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć nešto posle 22 sata dogodila na putu od Zrenjanina do Melenaca, nastradala je jedna osoba dok je druga kolima Hitne pomoći transportovana u Urgentni centar u Zrenjaninu.

Kako se saznaje u udesu je učestovavalo više vozila, a na lice mesta su pored policije i Hitne pomoći izašli i vatrogasci.

- Vatrogasna ekipa iz Zrenjanina je intervenisala na izvlačenju smrtno stradalog maloletnog lica - kazao je izvor iz policije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Inače za sada se iz policije nisu saopštili kako je došlo do tragedije i rečeno je da će više detalja biti poznato nakon završene istarge.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading