MEĐUNARODNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno 14 Srba u Španiji

Autor: Agencije, Republika

Hronika

05.03.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da je u zajedničkoj akciji nadležnih organa Srbije i Španije, policija u Barseloni uhapsila 26 osoba.

Među uhapšenima je i 14 srpskih državljana, zbog sumnje da su se bavili proizvodnjom i prodajom marihuane.

U akciji sprovedenoj 28. februara, španska policija zaplenila je 75,2 kilograma marihuane, 2.337 sadnice biljke kanabis sativa, 56.000 evra i više komada vatrenog oružja i motornih vozila. 


Tužilaštvo je navelo i da je u Srbiji juče uhapšena jedna osoba osumnjičena da je bila član te organizovane kriminalne grupe dok za još jednom osobom policija traga. 

Članovi grupe su osumnjičeni da su od jula 2017. do februara 2018. godine organizovali neovlašćenu proizvodnju marihuane tipa skank u veštačkim uslovima u iznajmljenim vilama u Barseloni kao i da su u pet navrata prokrijumčarili 253 kilograma droge na teritorijama Španije, Francuske, Italije, Nemačke, Austrije i Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading