BIZARNA ODBRANA POMAHNITALOG CRNOGORCA KOJI JE PRETUKAO EGZOTIČNU PROSTITUTKU! Šutirao i tukao Kineskinju zbog telefona - uskratila mu i odnose koje je platio!

Autor:

Hronika

06.10.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je konfrontirao kinesku državljanku, tvrdi da ju je udario otvorenom šakom nekoliko puta po glavi.

BIZARNA ODBRANA POMAHNITALOG CRNOGORCA KOJI JE PRETUKAO EGZOTIČNU PROSTITUTKU! Šutirao i tukao Kineskinju zbog telefona - uskratila mu i odnose koje je platio!

Foto: Shutterock

Kristijan D., osumnjičen za prebijanje kineske državljanke u jednom hotelu u centru Beograda, tvrdi da ju je napao nakon što je primetio da mu nedostaje 100 evra, lična dokumenta i mobilni telefon. U svom iskazu pred osnovnim tužilaštvom, Kristijan tvrdi da je nekoliko puta udario kinesku državljanku, ali da je nije davio ili šutirao.

Prema njegovim rečima, incident se dogodio nakon što je zakazao masažu u hotelskoj sobi za 50 evra. Tokom masaže, tvrdi da mu je kineska državljanka ponudila seksualne usluge, ali da nisu dogovorili cenu. Nakon završetka masaže, primetio je da mu nedostaje mobilni telefon, novac i dokumenta.

Nakon što je konfrontirao kinesku državljanku, tvrdi da ju je udario otvorenom šakom nekoliko puta po glavi. Nakon toga, neko je pozvonio na vrata, a kada je otvorio, u sobu je ušao jedan mladić, a zatim i policija.

Tužilaštvo ga trenutno tereti za nasilničko ponašanje. Optužba tvrdi da je Kristijan tražio nastavak seksualnog odnosa, a kada je kineska državljanka odbila i pokušala da napusti sobu, izbio je fizički sukob u kojem ju je napao i povredio.

Tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora Kristijanu D. zbog stranog državljanstva i rizika od bekstva. Odluka o pritvoru će biti doneta pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading