PREBIJENA DEVOJKA OTKRILA SVE O KOROMANU, KOKAINU I BATINAMA: Ranije mi je polomio dva rebra, a sada me je udarao šakama! OVO je istina

Autor:

Hronika

27.09.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana M. je istražnim organima opisala sve što se dogodilo kobne noći.

PREBIJENA DEVOJKA OTKRILA SVE O KOROMANU, KOKAINU I BATINAMA: Ranije mi je polomio dva rebra, a sada me je udarao šakama! OVO je istina

Foto: Instagram.com/koroman.ogy, ST/Nebojša Mandić

Ognjen Koroman, nasilje nad devojkom

Ognjen Koroman (45), bivši fudbaler, uhapšen je 21. septembra 2023. godine nakon što je tokom noći nasrnuo na svoju bivšu partnerku Anu M.

Kako je portal Republika.rs već pisao, Ognjen Koroman je negirao da je prebio svoju bivšu devojku i branio se time da ona nije mogla da ga izbaci iz stana, pa je zvala policiju.

Koroman tvrdi da nasilja nije bilo, ali njegova bivša partnerka navodi da to nije tačno, saznaje naš portal iz izvora bliskog istrazi.

Kako saznajemo, Ana M. je istražnim organima opisala sve što se dogodilo kobne noći.

Ana M. je rekla da je sa Ognjenom Koromanom bila u vezi manje od mesec dana.

- Prema njenim rečima, on je kokainski zavisnik, što je ona ubrzo videla, ali je želela da mu pomogne, da je prvo on pristao na lečenje, ali je nakon dva meseca odustao i nije želeo da nastavi - navodi izvor blizak istrazi za portal Republika.rs.

Kako dalje navodi, Ana je rekla da je Koroman tokom veze bio ljubomoran i posesivan, opterećen njom.

- Ana je istražiteljima rekla da ona ima obaveze za razliku od Ognjena koji živi raskalašno, koji nema odgovornosti, ni primanja - navodi izvor.

Republika

Foto: Instagram.com/koroman.ogy, ST/Nebojša Mandić

Ognjen Koroman prebio devojku

Ana M. je počela da se udaljava od bivšeg fudbalera.

- Rekla je da je pred kraj veze počeo da je vređa: "Ciganko debela! Kravo! Šiptarska ku*vo!" Zato je okončala vezu. Nije htela da trpi psihičko zlostavljanje, pogotovo ne fizičko. Tvrdi da je jedan od razloga što su prejkinuli što ju je pretukao jednom i polomio joj dva rebra.

Tu noć Ana je opisala na sledeći način:

- Vređao me je preko telefona, uznemiravao telefonski i to sve do dolaska policije: "Ciganska ku*vo, šiptarska ku*vo!"

Devojka je rekla da je Ognjenu Koromanu davala novac i da je to radila iz sažaljenja. Kazala je da je dužan i drugim ljudima. Ana je ispričala da na početku veze o njegovoj zavisnosti nije imala pojma.

19. septembra ju je kontaktirao porukom preko telefona gde je tražio da dođe u neki restoran gde je slavio rođendan, ali Ana je to ignorisala.

- Nakon toga ju je 20. septembra kontaktirao opet i pitao da dođe kod nje. Onda je oko 3.00 časova ujutru 21. septembra dok je spavala zvonio na interfon što je čula njena maloletna ćerka koja se javila i prepoznala Ognjena i pustila ga u stan. Ana je bila šokirana njegovim prisustvom u stanu. Uspela je da ga izgura napolje. On je tražio da mu pozove policiju jer navodno nema telefon.

- Zatim je otvorenom šakom leve ruke udario u predelu leđa između rebara i bubrega nakon čega ga je izgurala iz stana i zaključala vrata - navodi izvor.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Policija dovela Ognjena Koromana

Ana je videla da je Koroman otišao na sprat iznad i onda je pozvala policiju.

Nakon svega ovoga je uspela nekako da zapi, ali ju je on zvao sa fiksnog telefona.

- Govorio joj je: "Šiptarska ku*vo! Ciganko!" - navodi izvor njene reči istražiteljima.

Kada ga je videla u 6.15 prvo se predstavio kao policija, što ju je zgrozilo i uplašilo. Ušao je i uzeo joj telefon, a ona je ćerkinim pozvala policiju ponovo.

Koroman je tražio od Ane da mu da 200 evra i kazao je da će tada otići. Pa je tražio da idu da spavaju, što je odbila.

- Ipak, Ana je rekla da ne želi da se pridruži krivičnom gonjenju Koromana, već da samo želi da je on ostavi na miru. Ali ako nastavi da je uznemirava, podneće krivičnu prijavu i dostaviti lekarsku dokumentaciju.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading