PREDSTAVIO SAM SE KAO POLICIJA, ANA ME JE PUSTILA UNUTRA, A ONDA... Evo kako se Ognjen Koroman branio pred istražiteljima: Uhapšen zbog nasilja nad devojkom, pa ŠOKIRAO!

Autor:

Hronika

27.09.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Koroman je pred istražnim organima negirao delo koje mu se stavlja na teret.

PREDSTAVIO SAM SE KAO POLICIJA, ANA ME JE PUSTILA UNUTRA, A ONDA... Evo kako se Ognjen Koroman branio pred istražiteljima: Uhapšen zbog nasilja nad devojkom, pa ŠOKIRAO!

Foto: Instagram.com/koroman.ogy, ST/Nebojša Mandić

Ognjen Koroman prebio devojku

Bivši fudbaler Ognjen Koroman (45) uhapšen je 21. septembra 2023. godine nakon što je tokom noći nasrnuo na svoju bivšu partnerku Anu M.

Kako su mediji preneli, Koroman je najpre verbalno, a potom i fizički nasrnuo na bivšu emotivnu partnerku, što je ona prijavila policiji.

Prema saznanjima portala Republika.rs, Ognjen Koroman je pred istražnim organima negirao delo koje mu se stavlja na teret.

Kako saznajemo, Koroman je istražnim organima rekao da je bio sa Anom M. tri meseca u emotivnoj vezi i da već pola godine nisu zajedno. Za to vreme su se povremeno čuli telefonom kada su imali manje prepirke.

- Rekao je da nije tačno da je od nje tražio novac. Tačno je da je pozvao porukom na proslavu svog rođendana jer, prema njoj nema loših namera - navodi za portal Republika.rs izvor blizak istrazi.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Policija dovela Ognjena Koromana

Kako dalje navodi, tu noć oko 3.00 časova (21. decembar 2023, prim. aut) Koroman je došao kod Ane ispred zgrade, a kada je ušao u stan, ona se probudila i izbacila ga napolje.

- Korman je, prema njgovim rečima, nije udario, već je napustio zgradu, nakon čega ju je pozvao s fiksnog broja da mu da neki telefon njegovog drugara da bi se sa njim čuo. Prilikom razgovora ona mu nije dala broj - kaže izvor i dodaje:

- Koroman je rekao da je nije vređao i da se na tome završilo.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Ognjen Koroman nakon hapšenja

Kako je dalje naveo, oko 6.00 ujutru nakon toga došao je kod nje, predstavio se kao policija, a onda ga je Ana pustila u zgradu,a potom u stan.

- Tražili su broj telefona od tog drugara u njenom telefonu. Koroman je ušao u njenu sobu i legao na krevet. Pozvao je, ali  ona nije htela da dođe već je zvala policiju - preneo je izvor ono kako se Ognjen Koroman branio na saslušanju.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading