TRI GODINE BILI CIMERI PA GA GVINEJAC IZBO NOŽEM OD 11 CENTIMETARA! Novi detalji pokušaja ubistva u Studenjaku - evo šta je rekao na sudu!

Autor:

Hronika

27.09.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

T.O. je navodno upotrebio kuhinjski nož sa sečivom dužine 11 centimetara kako bi nanio teške telesne povrede oštećenom.

TRI GODINE BILI CIMERI PA GA GVINEJAC IZBO NOŽEM OD 11 CENTIMETARA! Novi detalji pokušaja ubistva u Studenjaku - evo šta je rekao na sudu!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

T.O. (24), državljanin Gvineje Bisao, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog ozbiljne sumnje da je 26. septembra 2023. godine, u sobi u Studentskom gradu, pokušao da liši života N.T.K. (ime i prezime oštećenog). Osumnjičeni se tokom saslušanja branio ćutanjem, koristeći svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Prema optužbama, incident se dogodio u ranim jutarnjim časovima nakon kratke verbalne rasprave i fizičkog sukoba između osumnjičenog i oštećenog. T.O. je navodno upotrebio kuhinjski nož sa sečivom dužine 11 centimetara kako bi nanio teške telesne povrede oštećenom, ubodima u donji deo stomaka i levu nadlakticu. Oštećeni je zbog ovih povreda hospitalizovan i trenutno se nalazi u teškom stanju.

Nakon napada, T.O. je pobegao u drugu sobu, gde je brzo lociran i uhapšen od strane nadležnih organa. Optuženi se suočava sa krivičnim delom pokušaja ubistva, što je ozbiljno krivično delo u skladu sa zakonodavstvom Republike Srbije.

Svedoci navode da se sukob između osumnjičenog i oštećenog dogodio zbog nesuglasica oko upotrebe klima uređaja. Prema izveštajima, osumnjičeni je pokušao uključiti klima uređaj, dok se oštećeni tome protivio, što je kulminiralo u verbalni i fizički sukob.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading