"UBIĆU TE KAO ZECA!" Trudnica u sedmom mesecu bežala po njivama da SPASI ŽIVU GLAVU od pijanog manijaka - jezivi detalji incidenta u okolini Beograda!

Autor:

Hronika

18.09.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izjavama trudnice, nasilnik ju je udarao pesnicama u glavu i pretio joj da će je "biti kao zeca".

"UBIĆU TE KAO ZECA!" Trudnica u sedmom mesecu bežala po njivama da SPASI ŽIVU GLAVU od pijanog manijaka - jezivi detalji incidenta u okolini Beograda!

Foto: Shuttestock, Pixabay.com, Printskrin/Youtube/Večernji list

Trudnica iz okoline Beograda prijavila je svog partnera zbog fizičkog i verbalnog zlostavljanja u noći kada je nesreća umalo postala tragedija. Žrtva je izjavila da je njen partner, identifikovan kao Z.B., došao kući pod uticajem alkohola i nakon verbalne rasprave počeo je fizički da je napada.

Prema izjavama trudnice, nasilnik ju je udarao pesnicama u glavu i pretio joj da će je "biti kao zeca". U strahu za svoj život i zdravlje, žena je uspela da pobegne od nasilnika i potraži pomoć.

Policija je brzo reagovala nakon prijave i uhapsila Z.B., koji je u trenutku hapšenja imao oko dva promila alkohola. Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje, a očekuje se da će biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.

Srećom, trudnica nije pretrpela teže fizičke povrede, ali je izjavila da je doživela veliki stres tokom ovog napada. Za sada, Z.B. tvrdi da nije fizički napadao svoju partnerku, već da joj je samo pretio.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading