"TELO MU JE BILO U GAREŽI!" Radnik iz Kraljeva koga je udarila struja na lokomotivi zadobio opekotine drugog i trećeg stepena!

Autor:

Hronika

18.09.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik je zadobio ozbiljne opekotine drugog i trećeg stepena na licu, grudnom košu i rukama.

"TELO MU JE BILO U GAREŽI!" Radnik iz Kraljeva koga je udarila struja na lokomotivi zadobio opekotine drugog i trećeg stepena!

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna i policija

V. J. (63) iz sela Sirče kod Kraljeva teško je povređen u nedelju oko 18 sati na kraljevačkoj Železničkoj stanici kada je došlo do strujnog udara iz kontaktne mreže dok je popravljao vagon privatnog operatera dizel vučnih vozila.

Radnik je zadobio ozbiljne opekotine drugog i trećeg stepena na licu, grudnom košu i rukama, ali je, prema izjavama direktora Zdravstvenog centra "Studenica" u Kraljevu, dr. Zorana Mrvića, trenutno van životne opasnosti. Na vagonu pod naponom bio je još jedan radnik, ali nije povređen. Istraga o ovom incidentu je u toku.

- Kada je primljen u bolnicu, telo mu je bilo u gareži, a zadobio je najteže opekotine na licu, grudnom košu i rukama. U teškom je stanju, ali trenutno nije životno ugrožen - izjavio je dr Mrvić.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading