UHAPŠEN JOŠ JEDAN PORESKI INSPEKTOR! Vraćao se sa luksuznog letovanja, policija ga zadržala na granici!

Autor:

Hronika

12.09.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan poreski inspektor uhapšen je u akciji ''Čistač''.

UHAPŠEN JOŠ JEDAN PORESKI INSPEKTOR! Vraćao se sa luksuznog letovanja, policija ga zadržala na granici!

Foto: Shutterstock

U Beogradu je u toku velika akcije hapšenja državnih službenika pod nazivom ''Čistač'', a kako Repulika saznaje do sada je uhapšeno 11 osoba.

Naime, danas je po povratku sa luskuzne destinacije na kojoj je odmarao, na graničnom prelazu uhapšen još jedan poreski inspektor sa Voždovca. Njemu je određeno zadržavanje.

Uhapšeni su zaposleni iz Poreskih uprava filijala Zemun i Voždovac, a njima se na teret stavlja Zloupotreba službenog položaja. Kako naš portal saznaje, oni su budžet oštetili za preko pet milion evra, a sačinjavali su zapisnike neistinitog sadržaja radi povrata PDV-a.

Takođe, među uhapšenima je i načelnik odeljenja za poresku kontrolu Poreske uprave Zemun, Aleksandar P., koji je uhapšen na svom radnom mestu.

Podsetimo, Republika je prva pisala o velikoj zajedničkoj akciji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i MUP Srbije u kojoj će biti uhapšeno više od deset držabnih službenika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading