KRVAVA TAJNA HOTELSKE SOBE 104! Nišlijka prerezala grkljan ljubavniku makazama od 20 centimentara, sa zidova se slivala krv!

Autor:

Hronika

11.09.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljeno suđenje Nišlijki koja je u hotelskoj sobi pokušala da ubije ljubavnika.

KRVAVA TAJNA HOTELSKE SOBE 104! Nišlijka prerezala grkljan ljubavniku makazama od 20 centimentara, sa zidova se slivala krv!

Foto: Shutterstock

Nišlijka A.N. (30) optužena je za pokušaj ubistva ljubavnika Dragiše R. (43) u jednom niškom hotelu, a danas joj je ponovo počelo suđenje u Višem sudu u Nišu. Nakon psihijatrijskog veštačenja, utvrđeno je da je A.N. spremna za suđenje, pa je dovedena iz pritvora.

Inače, ona je osumnjičena da je 2. novembra prošle godine oko jedan sat posle ponoći prerezala vrat svom partneru makazama ili nožem, što će se tek utvrđivati na sudu.

Njena majka danas na sudu nije htela da svedoči, ali su recepcionar Borislav P. i taksistkinja Katarina V. dali svoje iskaze.

Sumnja se da se navodno, te noći u sobi 104 radilo o prostituciji sa krvavim krajem. Naime, A.N. nema stalno mesto boravka u Nišu, te je u hotel dolazila sa drugaricama, ćerkom, momkom i prijateljima.

- Ništa nije ukazivalo te noći da će doći do krvavih scena. A.N. je i ranije dolazila u naš hotel, negde oko dvadesetak puta i sa njom nikada nije bilo problema. Pa čak i te večeri dok nisam video krv na sve strane i okrvavljenog čoveka, nisam čuo da je bilo svađe, rasprave ili buke. Ona je došla u jednom trenutku kod recepcije i tražila mi makaze. Gosti hotela mnogo toga pitaju da li imamo i ja sam joj dao makaze. Ni u snu mi nije padalo na pamet šta će da se dogodi - počeo je priču vojni penzioner koji radi kao recepcionar i dodao da je u jednom momentu saznao da se u sobi nalazi povređen čovek, te je odmah obavestio Hitnu pomoć i policiju.

- Prvo je ona sasvim mirno izašla iz sobe, a onda i čovek koji se krvav držao za vrat. Uputio joj je reči kao što su "Šta mi ovo napravi", a ona je odgovorila "ti si prvi počeo". Prvo nije hteo da otvori vrata, a ona je rekla nešto kao "ma živ je samo neće da ti se javi". Odmah je došla i policija i hitna. Pomogao sam da ga ubace u sanitet. Ja nož u njenoj ruci nisam video sve dok nije došla policija i počela da maše onim nožem ispred njih. Tek tada sam video nož, a krv je onda bila na sve strane. I po zidovima i lokve krvi na patosu sobe. Ja do tada, nisam čuo nikakvu buku - rekao je Borislav P.

Taksistkinja Kastarina V. je u vreme krvavih događaja bila u Kruševcu, a kako je rekla tog dana je vozila A.N. i D.R.

- Kada je potrebno, A.N. me pozove i ja sam je vozila. Tog dana me je pozvala u jedan kazino i ja sam ih oboje dovezla do hotela, ali nisam videla da postoji neka rasprava između nje i D.R. Znam da on radi sa auto delovima i da je materijalno dobrostojeći. On mi je i platio tu vožnju.Nisam videla da su se svađali ili bilo šta slično - rekla je taksistkinja, prenosi Kurir.

A.N. je u svom iskazu ranije, rekla da je te noći bila silovana. Miodrag Kostić, član sudskog veća, je na kraju pitao recepcionara "kolike su bile makaze?", na šta je on rekao da su makaze bile preko dvadesetak centimetara.

Suđenje se nastavlja 13. oktobra kada bi svoje iskaze trebalo da daju sudski veštaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading