OVO JE NIZAMIN BRAT KOJI JE POKUŠAO DA SPREČI NERMINA IZ GRADAČCA DA JE OTME: Krvavi pir otpočeo ispalivši metak u NJEGA!

Autor:

Hronika

16.08.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi metak monstrum Nermin Sulejmanović ispalio je na periferiji Gradačca u Nedima Pamukovića.

OVO JE NIZAMIN BRAT KOJI JE POKUŠAO DA SPREČI NERMINA IZ GRADAČCA DA JE OTME: Krvavi pir otpočeo ispalivši metak u NJEGA!

Foto: Printscreen/facebook

Prvi metak monstrum Nermin Sulejmanović ispalio je na periferiji Gradačca u Nedima Pamukovića, brata od tetke po majci, nesrećne Nizame Hećimović. Pomahnitali ubica nakon sedam dana sasznao je gde se nalazi njegova nevenčana supruga, a onda je došao na vrata njene tetke i oteo nesrećnu ženu.

Kada ga je Nedim ugledao je pokušao je da spreči Sulejmanovića, ali on je zapucao na njega i pogodio ga u nogu. 

- Niza je bila jedna krhka žena koju je on mučio i ona je pobjegla kod tetke sa bebom. Juče oko 11 sati on je došao kod Pamukovića na vrata i tražio Nizu. Kada je izašla rekao joj je da krene sa njim, ali se ona opirala. Počeo je da je bije i vuče i brat joj je stao u zaštitu. Kad je vidio da budala ima pištolj on je pobjegao gore uz dvorište, a on ga je upucao u butinu i odvukao Nizu u kola i odveo je u vikendicu gdje je mučenicu i ubio – ispričala je komšinica Pamukovića - ispričala je za naš portal Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame.

Kako su nam saopštili iz UKC Tuzla mladić se i dalje nalazi na lečenju, a njegovo stanje je stabilno.

- Danas ili u toku sutrašnjeg dana Pamuković će biti otpušten na kućno lečenje. Njegovo stanje je stabilno - rekli su nam iz bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading