PRETIO DEVOJCI DA ĆE JE UBITI, PA ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Danijelu iz Novog Sada određen pritvor!

Autor:

Hronika

15.08.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Ž. (20), uhapšen je u nedelju nakon što je ukravši očev pištolj, naoružan upućivao pretnje bivšoj devojci da će ubiti nju, pa sebe.

PRETIO DEVOJCI DA ĆE JE UBITI, PA ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Danijelu iz Novog Sada određen pritvor!

Foto: MUP

Osumnjičenom D.Ž. sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana iz razloga jer postoje okolnosti koje ukazuju da bi mogao pobeći, iz razloga da bi mogao ometati postupak uticajem na svedoke i iz razloga postojanja okolnosti koji ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Danijel Ž. (20), uhapšen je u nedelju nakon što je ukravši očev pištolj, naoružan upućivao pretnje bivšoj devojci da će ubiti nju, pa sebe. On je, kako se sumnja, najpre od oca koji je policijski službenik iz porodične kuće ukrao službeni pištolj sa mecima, opasač i lisice, što je otac odmah i prijavio.

Osumnjičeni je potom otišao u iznajmljeni stan odakle je pretio smrću dvadesetjednogodišnjoj devojci, a takođe i da će pucati na policiju ukoliko pokušaju da ga uhapse. Odmah po prijavi, pripadnici MUP-a su devojku kojoj je pretio i njenu porodicu sklonili na bezbedno mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading