ODLUČENO JE ŠTA ĆE BITI SA BEBOM KOJA JE VIDELA UBISTVO MAJKE U GRADAČCU: Teška, ali najhumanija odluka, evo ko će je USVOJITI!

Autor:

Hronika

12.08.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna devojčica koja je pronađena u lokvi krvi trenutno je na pedijatriji u bolnici u Tuzli.

ODLUČENO JE ŠTA ĆE BITI SA BEBOM KOJA JE VIDELA UBISTVO MAJKE U GRADAČCU: Teška, ali najhumanija odluka, evo ko će je USVOJITI!

Foto: ST/D. KADIĆ

Devetomesečna devojčica koja je prisustvovala ubistvu majke, koju je usmrtio Nermin Sulejmanović, hospitalizovana je u UKC Tuzla na Odeljenju pedijatrije jer je pronađena u lokvi krvi.

- Mi ćemo  da usvojimo dete, njegova tetka i ja. Devojčica je dobro i to je trenutno najvaznije pitanje- kazao je mladji muškarac koji se jedva držao pribran. 


Nizina majka je pala u krevet i nije sposobna ni sa kim da komunicira, kao i ni sestra ubijene žene.
Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Kuća majke ubijene žene

 


U jednom momentu sestra je izašla ispred kuće da bi se dogovorila sa suprugom oko procedure preuzimanja Nizinog tela sa obdukcije, oko organizacije sahrane i svega što treba obaviti u ovoj situaciji. Plakala je i držala se za glavu. 


Zet ubijene Nize kazao je da niko od porodice Hećimović trenutno nije spreman da govori za medije jer im je teško. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Sestra i zet ubijene Nize

 

Inače, gradjani Gradačca su ogorčeni zbog femicida i što Nizavu Hećimović nisu zaštitile institucije kada porodica to nije mogla.


- Nije smela da ga ostavi jer je bio opasan kriminalac. Trpela ga je dok nije postalo nepodnošljivo. Imala je plan da pobegne u inostranstvo sa ćerkom, ali nije nalazila način- kazao je dobroupućeni čovek

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

13.08.2023 13:22

Takvim ženama koje hoće da pobegnu u EU ili dalje treba pomoći prva najpoverljivija osoba. Koja će u njeno ime i moliti za novac. Prvo za taxy i avionsku kartu. Sve ostalo od para ti treba za 1 dan dok ne sretneš prvog policajca i obratiš mu se. Zapadna Evropa 7 zemlje su bezbedne Austrija, Nemačka, Švica, Norveška, Švedska, Nizozemska i najbezbedniji je Island. Tu si svoj na svom.