OPASNOST! OVO JE MOGLO SVAKOM DA SE DESI: Čačanin došao da kupi kola, a onda ostao bez svega, KAMERE SVE SNIMILE! (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

08.08.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek iz Čačka prevaren je u Ljigu kada je hteo da kupi polovan automobil

OPASNOST! OVO JE MOGLO SVAKOM DA SE DESI: Čačanin došao da kupi kola, a onda ostao bez svega, KAMERE SVE SNIMILE! (FOTO)

Foto: RINA

Prevarant iz Ljiga

Nesvakidašnja situacija potresla je stanovnike Ljiga, jer je na autobuskoj stanici u njihovom gradu došlo do bezobzirne prevare.

- Jedan stariji čovek i mladić, za kog se pretpostavlja da je iz Čačka, dogovorili su se da se nađu na pola puta u Ljigu kako bi se dogovorili oko kupovine kola. Stariji muškarac je dao kaparu 1.000 evra i još dodatno 2.000 evra za automobil. Kad je dobio te pare mladić je seo u kola i pobegao. Zatečeni čovek ostao je i bez para i bez kola - kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Sigurnosne kamere u ugostiteljskom objektu u kom su sedeli, snimile su mladića koji je pobegao sa novcem i njegov identitet se utvrđuje. Nakon identifikacije očekuje se da će prevarant biti priveden pred nadležne organe i procesuiran u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading