JAUCI OVOG OCA PROLAMAJU SE VRAČAROM: Dojurio ispred policijske stanice, a ono što je tamo čuo ga je potpuno PORAZILO (FOTO)

Autor:

Hronika

03.05.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada mu je saopšteno da je njegovo dete ubijeno u krvavom piru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribrnikar" na Vračaru, nesrećni čovek je jaukao na sav glas.

JAUCI OVOG OCA PROLAMAJU SE VRAČAROM: Dojurio ispred policijske stanice, a ono što je tamo čuo ga je potpuno PORAZILO (FOTO)

Foto: Vladimir LUkić, Tanjug, privatna arhiva, Youtube

Otac ubijenog deteta

Roditelji koji nisu stupili u kontakt sa svojom decom nakon masakra u školi došli su u policijsku stanicu Vračar, u Ulici Radoslava Grujića 14, kao što je saopšteno iz MUP, gde čekaju vesti o svojim mališanima.

Jedan roditelj stradalog deteta dojurio je pred policijsku stanicu Vračar, ali tamo je saznao najcrnje vesti.

Kada mu je saopšteno da je njegovo dete ubijeno u krvavom piru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribrnikar" na Vračaru, nesrećni čovek je jaukao na sav glas.

Sa njim su bila dvojica prijatelja, koji su ga sve vreme tešili i bili mu podrška.

Republika

Foto: Republika.rs

Otac ubijenog deteta

Kako javlja reporter Republike u policijskoj stanici Vračar, u Ulici Radoslava Grujića 14, u koju je MUP uputio sve koji nisu stupili u kontakt sa svojim detetom je lekarska ekipa da smiri roditelje pre nego im saopšte strašne vesti.

Napolju gde čekaju informaicju o svom detetu nalazi se više ekipa zdravstvenih radnika.

 

Roditelji su u potpunoj agoniji, savijaju se od bolova i jauču kad čuju vesti i plaču ispred stanice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading