SASLUŠANI NAPADAČI NA EKIPU HITNE POMOĆI: Evo kako su se branili pred tužiocem

Autor:

Hronika

01.05.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su pre dva dana uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje

SASLUŠANI NAPADAČI NA EKIPU HITNE POMOĆI: Evo kako su se branili pred tužiocem

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Danas su pred tužiocem Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu saslušana 3 muškarca koja su u Pop Stojanovoj ulici napala ekipu Hitne pomoći.

U datim odbranama oni su delimično priznali izvršenje krivičnog dela nasilničko ponašanje, odnosno priznali su da je došlo do sukoba i fizičkog napada na ekipu Hitne pomoći.

- Tužilaštvo je stavilo sudu predlog za određivanje pritvora prema svoj trojici. U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećene, svedoke očevice, pregledaće se video nadzor kritičnog događaja, naložiće se medicinsko veštacenje radi utvrđivanja vrste i težine nastalih povreda kod oštećenih, i eventualno će se prikupiti drugi neophodni dokazi. Nakon sprovedenog dokaznog postupka, javnost ce biti obaveštena o konačnom ishodu - navodi se u saopštenju Prvog tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, osumnjičeni Ž. M. (25), D. M. (21) i U. B. (20) uhapšeni su pre dva dana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su taj dan u Pop Stojanovoj ulici palicom i drvenim predmetom fizički napali lekara i vozača Hitne pomoći, koji su potom sa povredama zbrinuti u Urgentnom centru.

Podsetimo, do napada na pedijatrijsku ekipu Hitne pomoći došlo je nešto posle 17.30 časova, u Pop Stojanovoj ulici.

Lekar je nakon ušivanja glave pušten na kućno lečenje. Vozač je zadobio povredu ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading