OD SPLAVA OSTALA SAMO KONSTRUKCIJA: Prve fotografije sa zgarišta su jezive, vatrogasci još na terenu (FOTO)

Autor:

Hronika

18.04.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od splava koji se prostirao na 100 kvadratnih metara ostala je samo konstrukcija.

OD SPLAVA OSTALA SAMO KONSTRUKCIJA: Prve fotografije sa zgarišta su jezive, vatrogasci još na terenu (FOTO)

Foto: Tanjug/Aleksandar Đorđević

Goreo splav

Jutros oko 6 časova izbio je požar na jednom splavu na Savskom keju, a kako se saznaje, prema prvim informacijama, nemas povređenih.

Na teren je odmah izašlo 25 vatrogasaca sa 7 vatrogasnih vozila. Požar je lokalizovan, radi se na dogašivanju, a zatim sledi pretraga terena.

Od splava koji se prostirao na 100 kvadratnih metara ostala je samo konstrukcija. Sve je pretvoreno u garež - i deo splava na kojem se nalazio restoran, kao i onaj deo gde je bio magacin.

Vlasnik splava nije imao snage da izađe pred kamere, navodi Pink. On je rekao da je sinoć bio na splavu, da nije bilo nikakvih naznaka da će doći do požara, kao i da je za tragediju saznao od žene.

- Vlasnik nije imao snage da izađe pred kamere, jer, kako nam je rekao, on živi od ovoga. Za požar je saznao do svoje supruge negde oko 6. Samo je rekao da je tokom protekle noći bio tu i da ne zna šta bi bio uzrok - kažu izveštači televizije "Pink".

I dalje se radi na dogašivanju vatre, a brzom intervencijom sprečeno je da se požar proširi na ostale splavove. Za sada ime vlasnika, kao ni splava nisu poznati medijima.

Splav se prostire na oko 100 metara kvadratnih, a iz prvih kadrova se može videti da je vatrena stihija odnela gotovo sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ha

18.04.2023 10:26

verovatno lopina nema novac vise da odrzava splav pa ga zapalio da uzme lovu od osiguranja