UNUKA ZAKLANE STARICE ZATEKLA JEZIV PRIZOR: Komšije je zvale da joj jave najtužniju vest

Autor:

Hronika

06.03.2023

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apatinka Bosa Miljanović (83) ubijena je jutros u svojoj porodičnoj kući, u ulici Save Kovačevića br 17.

UNUKA ZAKLANE STARICE ZATEKLA JEZIV PRIZOR: Komšije je zvale da joj jave najtužniju vest

Foto: shutterstock

Apatinka Bosa Miljanović (83) ubijena je jutros u svojoj porodičnoj kući, u ulici Save Kovačevića br 17. 

Nesrećna žena je zaklana, a po razbacanim stvarima po celoj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo. Zaklanu ženu našla je komšinica koja stanuje preko puta. 

- Ta komšinica ide da obilazi baku dok je Jelena na poslu i umalo je danas nije srce strefilo kada je ušla i zatekla nesrećnu Bosu preklanu.  "Svuda oko nje bilo je lom, a nesrećnica cela oblivena krvlju", tako je rekla o prizoru koji je zatekla - ispričala je za Republiku jedna komšinica koja stanuje nekoliko kuća od Miljanovića.

Bosina unuka Jelena je oko 5.15 sati automobilom iz te kuće otišla na posao u fabriku cipela, gde je dobila strašnu vest da je preminula njena baka sa kojom je živela jedino ona u porodičnom domaćinstvu. Sumnja se da su počinioci zločina čekali da Jelena ode na posao da bi napali baku i opljačkali je.

Prizor koji je dočekao nesrećnu devojku i komšiluk sve je zaprepastio i užasno uznemirio, jer je Bosa bila omiljena u komšiluku. 

- Svi znamo za njenu tešku sudbinu. Ostala je bez sina jedinca pre 15 godina, a pre snahe pre jedno dve do tri godine kad je preminula od raka. To su bili Jelenini roditelji i od tad aje ostala sam sa bakom. Jelena je jedinica i njen otac koji je Bosin sin, je takođe bio jedinac. Nesrećnu devojku prate smrti i sada je ostala sama na svetu - ispričala je komšinica kroz suze. 

Uviđaj je u toku, a telo ubijene starice biće poslato u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu gde će se obaviti obdukcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading