MAŠINA ZA ČITANJE MISLI MI JE REKLA DA UBIJEM UJNU: Suludo priznanje u Zemunu posle krvavog zločina!

Autor:

Hronika

26.07.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad D. (45) koji je u subotu ubio svoju ujunu u dvorištu u Zemunu rekao je na saslušanju da je to uradio jer su ga rođaci maltretirali, a imali su i mašinu za čitanje misli.

MAŠINA ZA ČITANJE MISLI MI JE REKLA DA UBIJEM UJNU: Suludo priznanje u Zemunu posle krvavog zločina!

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Milorad M. (45) osumnjičen za ubistvo svoje ujne J.S. (67) keserom u dvorištu zajedničke kuće u Zemunu, u subotu, 24. jula ove godine.

Republika

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Kuća u Zemunu gde je žena ubijena

 

Kako Pink.rs nezvanično saznaje, Milorad M. se na saslušanju branio da je sa rođacima, među kojima je bila i ujna imao sukob oko nasledstva imovine. Ispričao je da su oni imali mašinu za čitanje misli.

On je iz te mašine navodno čuo razne glasove koji su mu rekli da treba da ubije ujnu, što je i uradio.  

Milorad M. je, inače, u subotu oko 13:20, sačekao u dvorištu porodične kuće J.S. i dok je širila veš, tesarskim čekićem – keserom, joj zadao više udaraca u glavu i usmrtio je na licu mesta.

Republika

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Kuća u Zemunu gde je žena ubijena

 

Osumnjičeni je najpre sam pozvao policiju i prijavio šta je uradio, ali je po dolasku pripadnika policije odbio da im otvori vrata. Policija je bacila suzavac, razvalila vrata i uhapsila Milorada M.

Tužilaštvo će naložiti veštačenje uračunljivosti Milorada M. u vreme izvršenja krivičnog dela, sudsko medicinsko veštačenje i veštačenje bioloških tragova.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading