OSLOBOĐEN OPTUŽBI za pokušaj dvostrukog ubistva ispred beogradskog splava!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

04.01.2018

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Marka Ðorđevića od optužbi za pokušaj dvostrukog ubistva 8. januara 2012. ispred splava "Amsterdam" u Beogradu, i istovremeno ga osudio na šest meseci zatvora i 50.000 dinara, zbog držanja municije bez dozvole.

RepublikaFoto: facebook.com/GdeIzaci.com
Splav Amsterdam

Ðorđević je zbog nedostatka dokaza oslobođen optužbi za pokušaj ubistva Milomira Markovića i Danijela Lekića kao i za nedozvoljeno nošenje pištolja .

Ovom odlukom odbijene su sve žalbe i potvrđena je presuda Višeg suda u Beogradu od septembra prošle godine.

RepublikaFoto: pixabay.com


Prema presudi, koja je objavljena na sajtu suda, Ðordević je osuđen jer je 11. januara 2012. godine u stanu u Beogradu, neovlašćeno držao municiju - 17 metaka, koju je prethodno neovlašćeno nabavio.

- Po nalaženju Apelacionog suda, u pogledu izvršenja krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju u sticanju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja držanja, nošenje, i promet oružja i eksplozivnih naprava, pravilno je prvostepeni sud našao da nije dokazano da je okrivljeni izvršio navedena krivična dela - navodi se u odluci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading