LIKVIDACIJA BOJANA MIRKOVIĆA IZVRŠENA NELEGALNIM PIŠTOLJEM! Ubica oca žrtve gledao pravo u oči! NASTAVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO U BELVILU!

Autor:

Hronika

23.11.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje za podmuklo ubistvo Bojana Mirkovića (34) 12. novembra 2020. godine u garaži zgrade u beogradskom naselju Belvil danas je nastavljeno pred Višim sudom.

LIKVIDACIJA BOJANA MIRKOVIĆA IZVRŠENA NELEGALNIM PIŠTOLJEM! Ubica oca žrtve gledao pravo u oči! NASTAVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO U BELVILU!

Foto: Društvene mreže/Srpski Telegraf

Odbranu su iznosili petorica okrivljenih.

Lazar Tejić koji se tereti da je likvidirao Mirkovića ponovio je na početku današnjeg pretresa da jeste pucao u njega i lišio ga života, koristeći pritom nelegalni pištolj.

Sve je to izgovorio gledajući u oči oca ubijenog Bojana Mirkovića.

Do sada je odbranu izneo Tejićev očuh Bojan Kovačević koji se tereti da ga je vozio i čekao u kolima kod Belvila, kao i Ivan Nikčević koji se optuznicomm tereti da je ubici Mirkovića Lazaru Tejića, pružao logistiku.

Suđenje će biti nastavljeno posle pauze, posle čega će još trojica optuženih izneti odbranu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading