Evo šta je uhapšeni Goran Papić rekao za Republiku o klanu Velje Nevolje! Sada je sve otkriveno

Autor:

Hronika

09.03.2021

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski Telegraf prvi je pisao o pozananstvu Belivuka i uhapšenog Gorana Papića

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ/Printscreen
Goran Papić o klanu Velje Nevolje

Uhapšeni šef mafijaškog klana Veljko Belivuk, poznat kao Velja Nevolja, imao je razgranatu mrežu saradnika u državnim institucijama, među visokim funkcionerima i pripadnicima policije. 


Belivukovi pomagači u državnim strukturama su detaljno ispitivani, među kojima je bio i Goran Papić, bivši zamenik načelnika SBPOK, koji je direktno radio za Belivuka, vozio ga svojim automobilom, pisao je Srpski Telegraf pre mesec dana.

Goran Papić je u februaru, nakon našeg pisanja o njegovim vezama sa Veljkom Belivukom, rekao za Srpski Telegraf da ga i ne poznaje.

- Nikada nisam imao nijedan vid komunikacije sa Veljkom Belivukom niti i jednim pripadnikom njegove, kao ni bilo koje druge, kriminalne grupe. Apsolutno nikada nisam ni Belivuka niti bilo kod pripadnika kriminalnih krugova vozio svojim automobilom. Tokom svog radnog staža u MUP, kao i tokom obavljanja dužnosti zamenika načelnika SBPOK, svoj posao sam radio pošteno i odgovorno i nikada nisam štitio niti pomagao bilo koju kriminalnu grupu ili nekog njenog pripadnika niti sam ikada isto tražio od svojih saradnika - rekao je on.

Očigledno je da je Goran Papić nakon hapšenja Belivuka pokušavao na sve načine da se opravda i lagao tvrdeći da nikada nije imao kontakt sa Belivukom iako je baš zbog toga sada i priveden.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Ana

09.03.2021 18:15

Svi ce snisiti odgovotnost za svoje postupke!

Stana

09.03.2021 19:58

Čisto sumnjam da je priveden ako je ovako kako on kaže

Ivana

09.03.2021 20:25

Ako je kriv neka odgovara, mora da odgovara za pokušaj likvidacije Aleksandra Vučića.

Zeljko

09.03.2021 20:55

Ako se dokaže da je bilo oružja i droge u tom automobilu ništa Papića ne može da spase.