FATALNA SRPKINJA NA SVETSKOJ POTERNICI: Zavodila i pljačkala muškarce i žene u Južnoj Africi!

Autor: Republika

Hronika

15.09.2017

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Lazarević, Srpkinja, trenutno je tražena na svetskoj poternici zbog brojnih prevara. Lidija je 2001. godine stigla u južnoafričku Republiku i od tada je prevezla "žedne preko vode" mnoge ljude, muškarce i žene.

RepublikaFoto: pixabay.com
Lidija Lazarević prevarila mnoge muškarce i žene/foto: ilustracija

Srpkinja Lidija Lazarević pokušala je da prevari vlasti Južnoafričke Republike kada se udala sa Džordžom Betsakosom samo zbog papira. Prevara je otkrivena nakon što je Lidija raskinula vezu sa uticajnom poslovnom ženom koja je potom pokušala da je izbaci iz svog luksuznog apartmana, ali joj je Srpkinja pretila da ima veze u srpskoj mafiji koja dela u toj zemlji. 

Lazarevićeva je u Južnoafričku Republiku stigla 2001. godine sa jugoslovenskim pasošem tražeći azil. Dobila je trajno prebivalište 2004. godine i ličnu kartu Južnoafričke Republike, ali prema rečima devojke sa kojom je raskinula, Lidija u to vreme nije živela sa čovekom za kojeg se udala.

Brak sa Betsakosom okončan je 2008. godine, a svoju vezu sa ženom iz Južnoafričke Republike započela je 2004. godine, da bi se godina dana kasnije preselila kod nje, prenose naši mediji.

Nakon raskida, Lidija je odbila da napusti luksuzni stan bivše devojke i pretila joj je da će pozvati srpske mafijaše ukoliko pokuša da je izbaci.

Lazarevićeva je kod žene, čije ime nije otkriveno, živela je još tri meseca, nakon čega ju je opljačkala i nestala.

Policija Južnoafričke Republike sada traga za Lidijom koja je u bekstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading