SAŠA PANTIĆ: Jadnici od Ivane prave sponzorušu!

Autor:

Hronika

13.09.2017

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ivana Panzalović (30), koju je prošle nedelje ranio verenik Srđan Cvetanović (59), poznati beogradski hirurg, otpuštena je juče sa intenzivne nege Vojnomedicinske akademije na kućno lečenje.

RepublikaFoto: facebook.com/Saša Pantić
Brani ranjenu koleginicu: Saša Pantić

Kako Srpski telegraf saznaje od izvora bliskog glumici, Ivana je ogorčena zbog spekulacija koje su se pojavile u javnosti povodom tragedije u stanu na Dedinju, kada joj je dečko pucao u glavu, a potom izvršio samoubistvo. Naime, iako je policijska istraga utvrdila da je hirurg povukao oroz i ispalio sebi metak u glavu, pojavile su se sumnje u ovu verziju. Pojedini mediji su prenosili neimenovane izvore koji su tvrdili da parafinska rukavica nije ni bila uzeta od Ivane, već je to naknadno naloženo.

Ivana ogorčena zbog spekulacija da se njen verenik nije sam upucao

Novinari Srpskog telegrafa pokušali su u sredu ovim povodom da stupe u kontakt sa Ivanom, ali ona nije želela da izađe pred novinare. Njen otac nam je rekao da ona neće davati izjave dok se potpuno ne oporavi. Na pisanja medija reagovao je njen prijatelj i kolega, glumac Saša Pantić.

- Jadni ti roditelji i porodica. Nema oproštaja za to, on je nju hteo da ubije. Kako neko pomisli na to, pa ja kao mali nisam mogao da gledam kako kokošku ubijaju, a kamoli ovako nešto da pomislim. Svi su pisali o njemu ugledni hirurg, a ona ispade kao neka sponzoruša, ku*va. Na šta to liči, odakle njemu pravo da bude bog, pa da pokuša nekom da oduzme život - nije krio ogorčenje Pantić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading