(VIDEO) LUNA HOĆE U PEVAČICE?!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.09.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Luna Đogani danas su razgovarale u dnevnoj sobi, a društvo su im pravili Bora Santana, Nikola Bokun i Savo Perović. Blogerka je od svoje cimerke dobila u jednom trenutku veoma zanimljivo pitanje koje ju je iznenadilo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Naime, Stanija je pitala Đoganijevu da li planira da se, kada izađe iz druge sezone rijaliti programa "Zadruga", okrene pevanju i krene putem svojih roditelja Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

- Roditelji su ti iz tih voda - dodala je Stanija.

- Neku pesmu da padneš na d*pe, neću sada bilo šta. Videću, ne znam... Kada izađem... Što da ne, ja bih volela. Kada sam izašla na Zadrugoviziji, nisam... ma znaš i sama - rekla je Luna Staniji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Podsetimo, Lunin poslednji dečko Slobodan Radanović bavi se pevanjem, a istom profesiom nakon pobede u "Zadruzi 1" počela je da se bavi i njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar, a Kija i Sloba danas nižu velike uspehe u svojim muzičkim karijerama.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao razgovor Stanije i Lune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brana

09.09.2018 16:04

Hoće pošto poto da imitira Kiju

Odgovori 16 2
Mara

09.09.2018 17:53

Luna ne zna da hoda po pozornici. Nije pevala ni na zabavama jer nema pojma o pevanju. Zna samo da neartikulisano podvriskuje.

Odgovori 15 0