Vuk ne oprašta sebi KIJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob odlučio je da stavi tačku na brojne medijske spekulacije o njegovom odnosu sa pobednicom "Zadruge" Kristinom Kijom Kockar.

 

 

Kakve su to slike na instagramu? ??‍♂️

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on Aug 2, 2018 at 1:27pm PDT

 Ekskluzivno za Srpski telegraf Vuk je otkrio kakva je bila njegova veza sa Kristinom i šta ga je u njenom ponašanju najviše razočaralo. Takođe, progovorio je o bolnom raskidu sa verenicom Biljanom i priznao da se iskreno kaje zbog svega što joj je uradio.

 

  • Da li bi se pomirio sa Biljom ukoliko bi ti ona oprostila?

- O tome ne želim da pričam. Ne dovodi se u pitanje to da li ona može da mi oprosti, nego to što ja ne mogu da oprostim sebi što sam je povredio. Nisam povredio samo svoju devojku i verenicu nego i svog najboljeg prijatelja. Smatram da nisam loša osoba, ali eto, desilo mi se i na greškama se uči. A to da li bih ponovo bio sa njom, o tome ne bih zato što je jako teška, duboka i bolna priča. Nikad se ne zna šta nosi dan šta nosi noć.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/iamvukmob
Vukova verenica Biljana
  • Da li ti je krivo što si povredio bivšu verenicu i da li se kaješ zbog svojih postupaka?

- Generalno se kajem što je izašla ta priča u javnost, ta neka navodna veza i zato što je Bilja najviše povređena zbog toga, a nije to zaslužila. Ja sam ispao loš i apsolutni krivac što sam dozvolio da ta priča toliko daleko ode i izađe u medije. Sada ne vredi plakati nad sudbinom, ali činjenica je da mi je jako žao sto je sve to tako ispalo.

Mob: Ja sam karijeru digao na zavidan nivo i bez Kije i te priče. Taj vid marketinga mi nije potreban

  • Da li si očekivao da će tvoja veza sa Kijom biti toliko medijski propraćena?

- Znao sam da će medijima ta navodna veza biti interesantna, ali da će baš izaći ovakva sapunica, nisam očekivao. Nisam mogao da zamislim da će se napraviti neki nastavak "Zadruge" od cele te priče.

  • Kako komentarišeš mišljenje pojedinaca da si u vezu sa Kristinom ušao zbog marketinga?

- Ne obazirem se na te komentare budući da sam do sada pokazao da mi takva vrsta popularnosti ne treba. Meni nastupa ne manjka, bukiran sam, tako da celo leto radim svaki dan, nastupi su mi posećeni, pa mi taj vid marketinga nije potreban. Ja sam karijeru digao na zavidan nivo i bez Kije i te priče.

  • Mnogi osuđuju i tebe i Kiju zbog toga što ste otpočeli vezu dok si još bio veren.

- Kada sam upoznao Kiju krajem juna, Biljana i ja nismo tada bili zajedno. Raskinuli smo pre toga, samo nisam imao potrebu da to javno pišem s obzirom na to da smatram da moje fanove zanimaju isključivo moje pesme, a ne privatan život. Tek kada su krenule priče kako varam Bilju sa Kijom, ja sam okačio na Instagram da nisam više veren i da se ogradim od cele priče.

 

??

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on Jun 22, 2018 at 5:00am PDT

 

  • U kakvim si sada odnosima sa Kijom?

- U okej smo odnosima. Sada se ne družimo, ona je po Crnoj Gori, radi, ja radim po Bosni i to je to.

  • Kako komentarišeš to što je Sloba Radanović nedavno navodno iskomentarisao da je Kija pala "s konja na magarca" kada je stupila u vezu sa tobom?

- Ja sam, nakon što sam pročitao da je on to rekao, okačio post na Instagramu gde sam šaljivo prokomentarisao tu njegovu izjavu, ali sam posle čuo da u stvari on to nije rekao, nego su mediji pogrešno preneli.

  • Ako zanemarimo ovu ljubavnu aferu, karijera ti je u poslednje vreme procvetala. Ne može svako da radi duet sa Bubom i Džalom, a kako se šuška, pripremaš i novi sa jednom velikom zvezdom?

- Šta da kažem o Bubi i Džali, a da oni nisu rekli sami za sebe pesmama koje su napravili. Reč je o profesionalcima sa kojima je bilo zadovoljstvo sarađivati. Ne bih unapred da pričam, ali u pripremi je duet sa jednom velikom zvezdom i nadam se skoroj realizaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Bakica

11.08.2018 06:23

Ako si stvarno rekao to sto pise u naslovu nisi ni ti sav svoj..prvo kazes da si veridbu raskinuo pre druzenja sa kijom,pa kako si je onda povredio zbog nje..uostalom sam si kriv sto si dozvolio tolike price,sam kazes da ste se vi druzili da je to bila navodna veza i da nista nisi imao sa kijom..cemu onda ljutnja na sve i svakoga oko tebe,to sto tebi verenica ne veruje nema veze sa kijom vec da poverenjem od ranije jer kako i sam kazes raskinou si veridbu pre svih natpisa o kiji..ni tebi ni kiji nije ni trebala takva prica i pompa ako vec niste imali nista,mada mislim da si se malo ,,ocesao" za marketing ipak ..nisi ti los decko ali nisi ni dorastao velikim igracima

Odgovori 31 5
DJoks

11.08.2018 13:13

@Bakica - U pravu ste, ljut je na sve i svakoga, cak je i Slobi odbrusio preko instagrama da se bolje brinuo o Kiji za 10 dana, nego on za 10 meseci. Vuk je upoznao Kiju cetiri dana pre raskida sa verenicom iako on tvrdi da je to bilo dosta ranije, njegova verenica Bilja ga je demantovala. Ne znam dokle ce ljudi gurati pod tepih ono sto je ocigledno, da su Kija i Vuk imali nesto.

Odgovori 9 19
Aroda

11.08.2018 08:27

Konstantno nas pokusava da uvjeri da Kija nije kriva za raskid, ha-ha-ha.

Odgovori 14 31
Nada

11.08.2018 11:43

Ко зна са ким се све та "краљица" Кија не вуцара! Чија је та јахта уопше? Има она лаже и паралаже за све! Зато је тако популарна у Србији! Одлично је проценио и то изјавио Слобин отац, само Слоба не види и не капира шта је та његова Кија! Кад схвати може да му буде касно!

Odgovori 18 33