Filip Đukić: KIJA MI OBEĆALA S*KS NAPOLJU!

Autor:

Zadruga

19.06.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učešće manekena Filipa Đukića u rijalitiju "Zadruga" obeležio je njegov krajnje turbulentan odnos sa devojkom Marijom Anom Smiljanić. Međutim, pored njegove veze sa pevačicom, puno se govorilo i o tome da je bio blizak sa još nekim devojkama u Beloj kući, a naročito sa još uvek zakonitom suprugom Slobodana Radanovića Kristinom Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Priznao seks s Kijom... Filip Đukić

Po izlasku iz Zadruge, ekskluzivno za Rijaliti, Filip je otkrio da je bio intiman sa Kockarevom, ali i da mu je stjuardesa obećala seks čim se napolju budu videli.

- Naravno da smo imali seks u rijalitiju. Ja nemam razloga da lažem i da krijem da se nije desilo nešto što se definitivno dogodilo. Iskreno, mislim da je svima kao dan jasno da se Kristina zaljubila u mene. Čak mi je jednom prilikom i pod jorganom rekla: "Ne možemo da budemo zajedno u rijalitiju. Zbog toga za sada moramo da se udaljimo." Posle toga sam joj objasnio da ću se zezati sa Marijom Anom. Odmah sam video da joj nije bilo svejedno i da joj je bilo krivo, ali je rekla: "U redu, ako baš moraš." Rekla mi je da moram da sačekamo da se rijaliti i čitava fama koja se podigla oko nje i Slobe završe i da ćemo se ona i ja videti napolju u normalnim okolnostima i bez kamera.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Filip tvrdi da ona ima taktiku... Kija Kockar

Rekla mi je da je zaljubljena i da je odlepila za mnom, ali moramo da sačekamo da se rijaliti završi

Zbog čega je onda Kristina rekla da voli Slobodana?

- Rekla je jer je to njena čista taktika. Ona ne voli Slobu. Rekla je to samo zbog novca, nema tu nikakve ljubavi. Ona je u rijaliti, pre svega, ušla zbog para, a kada je videla koliku gomilu fanova ima napolju kao prevarena žena, shvatila je da vrlo lako može da osvoji i glavnu nagradu.
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Igra ulogu prevarene žene... Kija i Sloba

Kako ti je Marija Ana prešla preko svega?

- Ja sam njoj sve priznao u kupatilu. Nas dvoje smo u tuš-kabini pričali o svemu tome. Nisam ništa hteo da krijem. Ona je plakala i bilo joj je mnogo teško, ali naš odnos nije bio dobar još mesecima pre rijalitija. Inače je shvatila i sama da je sve ovo čista igra. Da me ne razumete pogrešno, meni se Kija svidela, ali mi se ne sviđa to što ima taktiku i što joj je jedini cilj novac.
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svađaju se , pa se mire... Marija Ana i Filip

Kada je videla koliku gomilu fanova ima napolju kao prevarena žena, shvatila je da vrlo lako može da osvoji i glavnu nagradu

Ko je iskreniji u ljubavnoj vezi Andrijane i Đeksona?
- Nemanja je meni mnogo čudan tip. Oni se lepo slažu, on joj na sve načine tepa. Ne znam koliko je njemu iskreno stalo do nje, ali znam da je ona odlepila za njim. Njoj je više stalo, a pitanje je u kom smeru će ići njihova veza nakon što izađu iz rijalitija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Ana

19.06.2018 17:41

Hajde, Filipe, trk kod Anabele po honorar.

Odgovori 95 25
Maja

19.06.2018 19:22

@Ana - Ala laze! Bas je lazov. Juce sam gledao video klip iz automobila gde tvrdi da nije nista bilo.

Odgovori 53 18
Drago

19.06.2018 19:49

@Ana - Filip pijandura je nepouzdan svedok bilo cega.

Odgovori 56 19
Brle

19.06.2018 17:53

Jeli bio "high" dok je davao intervju?

Odgovori 75 16