ŠA DOBIO NAPAD, UKUĆANI SE RAZBEŽALI NA SVE STRANE: Saznao za Mionin tajni plan, u sve uključen i Stanislav!

Autor:

Zadruga

24.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je saznao šta Miona planira u Eliti, pa momentalno zapretio raskidom i napravio scenu.

ŠA DOBIO NAPAD, UKUĆANI SE RAZBEŽALI NA SVE STRANE: Saznao za Mionin tajni plan, u sve uključen i Stanislav!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na sinoćnoj žurki u rijaliti programu "Elite" došlo je do žestoke svađe između učesnika Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Razlog za ovaj sukob leži u Mioninoj želji da gostuje u emisiji Miljane Kulić, sa kojom su oboje već duže vreme u svađi.

Miona Jovanović izrazila je želju da se pojavi kao gost u emisiji koju vodi Miljana Kulić, sa kojom je u konfliktu od ranije. Ova ideja nije se dopala Nenadu Aleksiću Ša, koji je smatrao da bi to moglo dodatno da zaoštri njihov već napet odnos sa Miljanom.

On joj je jasno stavio do znanja da mu se to ne dopada i, ukoliko bude insistirala da ide u emisiju, gde će pričati o bivšem dečku, Stanislavu Krofaku, reper je odlučan u ideji da raskine sa njom, iako u ove reči nije poverovao niko, pa ni sama Miona:

 

- Ti ako odeš u emisiju kod devojke koja ti je*e majku svaki dan da pričaš o Stanislavu, onda nisi normalna. Ti ako ćeš kod Miljane da ideš, osobo, nisi normalna. Meni takva nisi potrebna. Ti se igraš sa mnom, ovo nije normalno - rekao je Ša.

- Nemoj da mi držiš predavanja, ti si prvi dobar sa Miljanom - rekla mu je Miona.

- Ja ću ti držati predavanja, radi šta hoćeš, ali ja ću otići, ne trabaš mi takva... Da ti pričaš o bivšem dečku - nastavljao je reper da drami.

- To je tvoja drugarica, ona je dolazila kod tebe kući i ti je stalno grliš... Pritom neću pričati samo o bivšem dečku  - odbrusila je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading