BOGATA BIOGRAFIJA PREMINULE VODITELJKE: Svi su obožavali Bojaninu emisiju na Pinku!

Autor:

Zabava

19.04.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o smrti Bojane Janković danas je ostavila sve u šoku, a po ovome će je se svi sećati!

BOGATA BIOGRAFIJA PREMINULE VODITELJKE: Svi su obožavali Bojaninu emisiju na Pinku!

Foto: printscreen/facebook

Javnost je danas potresla tužna vest o smrti voditeljke Bojane Janković, koja je preminula u 46. godini života. Mnogi je pamte kao voditeljku kultne muzičke emisije "City", koja je osvojila srca gledalaca širom Srbije i regiona. Bojana je bila deo popularne televizije sa svojom sestrom bliznakinjom Ivanom, koja je takođe imala uspešnu karijeru kao voditeljka na Pink televiziji i učesnica rijaliti programa.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Bojana Janković

Bojana Janković bila je u braku sa članom popularne rep grupe "Beogradski sindikat", Ognjenom Jankovićem, sa kojim je imala dve ćerke. Nakon 15 godina braka, njih dvoje su se razveli, a javnosti nikada nije postao poznat tačan razlog njihovog rastanka. Ognjen Janković je nakon Bojanine smrti kratko izjavio da i dalje čeka potvrde, te da nije u mogućnosti da iznese više detalja.

Bojana Janković ostavila je neizbrisiv trag kao voditeljka emisije "City", gde je svojom harizmom i strašću prema muzici osvojila srca brojnih obožavalaca. Njen doprinos muzičkoj sceni i promociji domaće i strane muzike neće biti zaboravljen.

Republika

Foto: instagram.com

Bojana Janković i sestra Ivana

Njen odlazak ostavlja prazninu u svetu televizije i muzike, ali će je mnogi pamtiti po njenom nasleđu i doprinosu kulturnoj sceni Srbije. Bojana Janković će ostati upamćena kao voditeljka koja je svojom energijom i entuzijazmom osvojila srca publike širom regiona.

U ovim teškim trenucima, sećamo se Bojane Janković kao voditeljke koja je svojim radom obeležila jedno vreme i ostavila neizbrisiv trag u srcima mnogih. Neka počiva u miru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading