POSLEDNJA OBJAVA PREMINULE VODITELJKE LEDI KRV U ŽILAMA: Emotivnom porukom se obratila ćerki, reči teraju suze na oči! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Janković danas je pronađena mrtva u stanu, a njena poslednja objava će vas rasplakati!

POSLEDNJA OBJAVA PREMINULE VODITELJKE LEDI KRV U ŽILAMA: Emotivnom porukom se obratila ćerki, reči teraju suze na oči! (FOTO)

Foto: Printscreen

Bojana Janković (bivša Nikolić), voditeljka se proslavila kao voditeljka Pinkove kultne emisije "City", pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu, prenosi "Telegraf".

Bojana je u julu 2022. godine stavila tačku na brak sa muzičarem Ognjenom Jankovićem, rediteljem i frontmenom grupe "Beogradski sindikat. On je potom uplovio u odnos sa Milenom Radulović.

Republika

Foto: instagram.com

Bojana Janković

Ova informacija danas je celu javnost ostavila u šoku, a psolednja objava na njenom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram tera jezu u kosti. 

Bojana je pre samo osam nedelja podelila fotografiju svoje ćerke, kako drži buket cveća, gde joj je uz emituvnu poruku javno čestitala 15. rođendan. 

- Srećan ti rođendan prvenče mamino, 15 godina sreće najveće - napisala je tada voditeljka koja je danas pronađena mrtva u stanu. 

 

 

Bojana i Ognjen su  poslednji put u javnosti viđeni 2022. na premijeri filma "Zlatni dečko", nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. 

Podsetimo, u jednom od intervjua muzičar je ispričao kako je sreo i zavoleo svoju bivšu suprugu.

- Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret - otkrio je Janković svojevremeno, dok je pričao o Bojani.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tork

20.04.2024 18:54

Baš ste "legli" jedno drugom pa ste se rastali posle 15 god. ležanja. Možda će neko nekada ispričati pravu istinu, mislim da srceparajuće spike ne piju više vodu. Kao ono super živeli pa opala, razvod pa opa, umre žena idi begaj. Laka joj crna zemlja

Zeljko

20.04.2024 19:01

Bolesnici, a šta je to što ledi krv u žilama debili. Kakve vesti puštate???

Odgovori 21 0