BIVŠA ZADRUGARKA UHVAĆENA NA PINKU: Nju svi žele da vide u Eliti, Ša bi doživeo NERVNI SLOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar ima dobar razlog zbog kog se pojavila u zgradi na Dedinju!

BIVŠA ZADRUGARKA UHVAĆENA NA PINKU: Nju svi žele da vide u Eliti, Ša bi doživeo NERVNI SLOM! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Bivša zadrugarka Dragana Mitar danas je podelila fotografiju iz zgrade teleivzije Pink. Iako su se njeni fanovi na prvu pondali da će je ponovo videti pred kamerama na imanju u Šimanovcima i da je tim povodom došla, razlog je drugačiji. 

Naime, ona je večeras gosotovala u emisiji "Pitam za druga", gde jekomentarisala aktuelna dešavanja iz "Elite". Iako je Dragana poslednji put učestvovala u trećoj sezoni "Zadruge" na društvenim mrežama se često spekuliše o njenom ulasku u rijaliti i mnogi se se nadali da će je videti u ovoj sezoni, ali se to za sad još uvek nije desilo, a kako je već kraj aprila meseva teško i da će doći do toga. 

Ona je u drugoj sezoni bila povezivana sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, zbog čega bi publika i volela da je vidi u ovoj sezoni, jer sigurno ne bi ostao imun. 

Republika

Foto: instagram.com

Dragana Mitar na Instagramu podelila sliku sa Pinka

Podsećanja radi, Dragana je nedavno bilau epicentru skandala kad je podelila sliku na kojoj izgleda kao da je trudna, ali je to brzo demantovala. 

Inače, Dragana već ima jednog sina iz prvog braka. Kako je izjavila jednom prilikom, sa bivšim suprugom sve nesuglasice rešila sporazumno, kao i da joj je razvod doneo olakšanje u životu. Sada uživa u ljubavi sa novim momkom, kojeg neretko krije od znatiželjnih očiju javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar pozira sa dečkom

- Ja sam se razvela i smatram da je to bolje! Kada je ljubav prestala ja sam otišla. Posle se desila još jedna ljubav, koja takođe nije opstala. Sada imam novog momka, koji je mlađi od mene. Sada sam dosta sazrela, pa ću evo ekskluzivno i reći da smo ja i moj bivši suprug sporazumno rešili sve naše nesuglasice. Naša priča je išla od ljubavi do mržnje, ali se na kraju lepo završila - istakla je bivša zadrugarka jednom prilikom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading