MIONA OTKRILA DETALJE POMIRENJA SA STANISLAVOM: Ša zapenio od BESA, u Eliti nastao HAOS!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama ljubavnog para!

MIONA OTKRILA DETALJE POMIRENJA SA STANISLAVOM: Ša zapenio od BESA, u Eliti nastao HAOS!

Foto: youtube.com/pink.rs

Na porodičnom sastanku u rijalitiju "Elita", Marko Đedović pokrenuo je intrigantnu temu o mogućnosti da bivši partner postane i budući. Tom prilikom, Miona Jovanović je priznala da postoji mogućnost da pomiri sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom, da pored sebe nema Nenada Aleksića Ša.

- Ja se jesam pomirila s bivšim, pokušala sam, ali ne može od go**eta da se pravi pita... Nije istina da sam htela da se pomirim s njim. Apsolutno nikada u životu, to je njegovo mišljenje i ništa osim mog mišljenja. Nikada nismo bili u situacijama da se svađamo i mirimo, jednom se desilo i nikada više. Koliko god puta su pokušavali da se mire sa mnom, ja to precrtam i to je to. Mislila sam da je gotovo, da mogu da se ponašam kako god hoću, da više nemam kočnice, ali sam u rijalitiju pokušavala da zaboravim. On mi je bio u glavi sve vreme, posle treće sezone smo se pomirili. NIkada u životu se ne bih vratila u bilo koji prethodni odnos - rekla je Miona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona otkrila detalje pomirenja sa Stanislavom

- Šta se desilo u odnosu sa Stanislavom, da si rekla da nije bilo Ša, da bi se pomirila? - ptiao je Marko.

- Ja sam rekla da to nije sigurno, ali postoji mogućnost, da nisam upoznala nekog drugog, verovatno bih ostala u tom odnosu jer sam ga volela, pa bih prelazila preko tih stvari. Džabe i veridba i kule i gradovi ako meni nešto smeta ili nisam srećna... Da sam to uradila, da sam ostala u odnosu, da nisam upoznala nekog drugog momka ovde, da sam prešla, da sam želela ispočetka... Ja sam i rekla da bi možda i pristala. Generalno, jako teško verujem u promene, ali postoji mogućnost. Ja nemam šta da oprostim Stanislavu, kada sam ja izašla iz odnosa - rekla je Miona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona otkrila detalje pomirenja sa Stanislavom

- Kako nemaš šta, rekla si da si našla kako ga druga devojka oralno zado**ljava - pitao je Marko.

- Da li bi prešla preko poruka ili ne... Iskreno da ti kažem, ne znam šta bih uradila, da nisam upoznala Nenada, ja bih prešla. Ne bih preko svega prešla - rekla je Miona.

- Ja da raskinem sa tobom, znači, ti bi Stanislavu oprostila sve - pitao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša besni na Mionu zbog Stanislava

- Ti si lud, on mene ne sluša... Ne, ne perem se, to što sam izjavila, to sam i mislila. Ne bih mu prešla, jer sam našla drugu osobu... Da se nisam zaljubila u Nenada, ne znam šta bih uradila, a pošto se jesam zaljubila, ne zanima me. Ja nisam ku**etina da se ljubim s drugim momcima i je**vam, iz inata - rekla je Miona.

- Kada bi te pitao: "Je l' me voliš?", šta bi mu rekla - pitao je Marko.

- Ništa - rekla je Miona.

- Kako ništa?! - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading