STANISLAV UDARIO NA FILIPA CARA: Zbog ovog poteza nastaće HAOS!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak pokazao prvi znak ljubomore?

STANISLAV UDARIO NA FILIPA CARA: Zbog ovog poteza nastaće HAOS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, pixabay.com

Maja Marinković i Stanislav Krofak već dve nedelje uživaju u ljubavnoj vezi, a iako su mnogi očekivali da će ovaj odnos biti jako turbulentan i kratkog daha, oni iz dana u dan pokazuju da super funkcionišu i za sad još uvek nisu imali ni jednu raspravu, iako su vidljivi znaci ljubomore u pojedinim situacijama. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Jedna situacija mnogima je zapala za oko, a tiče se i Majinog bivšeg dečka, Filipa Cara za kog je Marinkovićeva do Stanislavovog ulaska u "Elitu" govorila da još uvek ima osećanja i da u glavi nije čista povodom bivše ljubavi. 

Poznato je da je Car dodelio Maji nadimak "Lemur" po čemu je njihova fan baza i dobila ima, što je nedavno bila tema u "Eliti", jer je ona tokom jedne rasprave Stanislava i Mione Jovanović uzela plišanu igračku koju su joj poslali fanovi, što su mnogi protumačili kao tajni znak da i dalje gaji emocije prema bivšem dečku, koji svakog dana treba da postane otac. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pink

Stanislav Krofak, Filip Car i Maja Marinković

Marinkovićeva je tad dala sve od sebe da Stanislavu objasni kako nema osećanja prema Filipu i da je ta priča završena u njenoj glavi, ali izgleda da je on pronašao način da joj oduzme igračke koje im prave probleme, bez da to uradi direktno. Naime, kako je on već dve nedelje u sobi za izolaciju, sa njim tamo spava igračka koju Maja zove Lemur. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak spava sa Majinim plišanim Lemurom

Iako određeni deo publike na društvenim mrežama komentariše da ova igračka u Stanislavovom krevetu ne predstavlja ništa i da je slučajno ostala, ima pojedinaca koji spekulišu da je na ovaj način Krofak "udario" na Cara i fanove koje podržavao njegovu ljubav sa Majom, iako je odavno okončana. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading