PEVAČICU POVEZIVALI SA BEBICOM, pa odlučila da PROGOVORI: Razvezala jezik o Macanoviću i HAOSU sa Teodorom!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka bez dlake na jeziku o skandaloznoj vezi "Elite"!

PEVAČICU POVEZIVALI SA BEBICOM, pa odlučila da PROGOVORI: Razvezala jezik o Macanoviću i HAOSU sa Teodorom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić, koju su spajali sa Nenadom Macanovićem Bebicom, govorila je o njegovom odnosu sa Teodorom Delić u emisiji "Pitam za druga", koju je vodila Ana Radulović.

- Kako ti se dopada Teodora - upitala je Ana.

- Ne znam šta bih rekla, komentarisala sam tu devojku. Uopšte mi nije zanimljiva, prosto mi je kao svaka druga devojka koju sretneš u gradu - priznala je Marijana.

- Bebicu poznajem, on je i te kako interesantna osoba. Jako je drugačiji, hvala Bogu. Više nije paćenik i psihopata. Ne cima se samo on u toj vezi, već i Teodora. Nema ta poniženja. Zavozao se u toj vezici - rekla je Marijana.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Marijana Zonjić u "Pitam za druga"

- Pritom, Teodora je jako lepa i zgodna devojka, ona je za njega trofej, kao Maja za Stanislava. On se upecao na udicu, dok ga ona koristi zbog rijaliti priče - rekla je Marijana.

- Ljudi, ko od vas može da zamisli sutra Teodoru i Bebicu zajedno napolju? Pritom, poznavajući kakav je život imala. Čula sam da je svašta nešto radila. Par mojih drugara nisu imali reči hvale za nju - kazala je Marijana.

- Svaka ta nova devojka u rijalitiju želi da se istakle, a najlakše se to radi kroz te ljubavne veze, posebno ako se vežeš za te stare učesnike, koji su uvek u centru pažnje. Bebica je idealan za to. Možda se u međuvremenu zavozala, ta pažnja prija svakom. Posebno ako si žensko - rekla je Marijana.

- Ne vidim tu ni gram ljubavi sa njene strane, s njegove da. Dobar je dečko, šta će - završila je Marijana.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Marijana Zonjić progovorila o Bebici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading