ĐEDOVIĆ SAZNAO INFORMACIJE OD VODITELJA: Maja i Stanislav totalno RASKRINKANI, Miona će POLUDETI kad joj novinar prenese OVO!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đedović saznao sve o odnosu Maje i Stanislava od Darka Tanasijevića!

ĐEDOVIĆ SAZNAO INFORMACIJE OD VODITELJA: Maja i Stanislav totalno RASKRINKANI, Miona će POLUDETI kad joj novinar prenese OVO!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičar "Elite" Marko Đedović sinoć je bio jedan od sagovornika voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru. Kao i svake nedelje, Đedović je analizirao najaktuelnije teme na imanju.

- Marko, nikad napetija nedelja. Tebi je privuklo pažnju Nenadovo izlaganje tokom nominacija - započeo je Darko.

- Ne da ne zna Nenad šta priča, nego ne zna niko... Miona nas je sve smrsila, ovo do jula nema šanse da se odmrsi. Njihov odnos je sve čudniji i čudniji - odgovorio je novinar.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Đedović razvezao jezik o aktuelnim temama

- Šta su to ključne stvari i šta to treba da se pojasni? - upitao je voditelj.

- Sve, ona je rekla Ša da nije smela da ode kod svojih da on ne bi otišao na taj svingeraj, a onda je za stolom pričala kako je to bila savršena veza. Svi kao: "Jela si, pila si, bilo ti je toplo". Van svake pameti, pričala je da je bilo gomila nesigurnosti - rekao je Marko.

- Da li misliš da je hteo da je testira ili je stvarno hteo da je vodi? - upitao je Darko.

- Što bi on nju voleo više nego sebe? Ako ja ne idem nikad na neko mesto i kažem ti: "Hajde, Darko, da vidimo kako je", onda okej, ali ako ja idem stalno, mislim ono... Njemu to ne bi smetalo da se rotiraju tako. Njoj da se to radilo, rekla bi: "Idemo". Tu je bila priča da ona nije htela da se poljubi sa njim, pa spavali dva puta, a on joj pravio dete. Onda priča o tim svingerajima, hoće nju da testira da li je moralna, a on nije moralan. Kako ćeš ti da objasniš nekome da ti se sviđa nečije stopalo, ali ti se sviđa i pričinjava ti zadovoljstvo - rekao je Marko.

- Zbog čega je Ša kontradiktoran? Rekao je Mioni priznaj Stanislavu emocije, ima emocije prema Stanislavu ovo ono, a sutradan kaže ja njoj verujem, volim je - nastavio je voditelj.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko saznao sve o odnosu Maje i Stansilava

- Sumnjičav je jako, ona kada je pričala sa Krofakom pre neki dan, vrlo fina, izvini, polako. Mislim da se jeste zaljubila u Ša, ali da i dalje oseća nešto prema Stanislavu, ona je njemu roknula po egu, sujeti, pa onda ona njemu. Kod nje je proradila sujeta od kad su zajedno, oseća se jako nervozno, vidi se to i oseća. Sve će više pričati od sada - rekao je Marko.

- Maja kaže da je Stanislav gospodin, ali svi su u šoku jer nju loži to neko ludilo - dodao je voditelj.

- Maja i Stanislav su vrlo slični tipovi, ako oni budu imali dobar se*s, zaljubiće se jako. Maja sinoć dok su trajale nominacije rekla mi je: "Crni Đedoviću, u šta sam se ja upustila", ali nju radi to ludilo i taj haos. Kaže da su imali lu*ački se*s. Veruj mi Maja će odlepiti za njim, ali i on za njom. Iz toga će se vezati, ali te veze iz strasti su najzanimljvije - istakao je Marko.

Darko je Đedoviću otkrio da je seks Maje i Stanislava toliko žestok bio, da je morao da bude okačen na društvenu mrežu Iks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading