KAČAVENDA NA MUKAMA, NAKON MAJČINE SAHRANE, DOBILA JEZIVU PORUKU: Otkriveno čime se zaista bavila u Eliti! SKANDALOZNO!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda dobila je šok poruku!

KAČAVENDA NA MUKAMA, NAKON MAJČINE SAHRANE, DOBILA JEZIVU PORUKU: Otkriveno čime se zaista bavila u Eliti! SKANDALOZNO!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Bivši zadrugar i politički analitičar Sloba Josipović nedavno je napustio rijaliti ,,Elitu", a sada kada su mu se slegli utisci, odlučio je da iznese mišljenje o Mileni Kačavendi i Marku Đedovoću

Sloba analitičar nije krio oštro mišljenje o Kačavendi i Đedoviću, a on je na Instagram profilu objavio snimak iz rijalitija ,,Elita", te žestoko opleo po nekadašnjim cimerima sa imanja u Šimanovcima. 

Đedović i Kačavenda su jako loši! Đedović i Kačavenda su me sve vreme ogovarali tamo. Gledajte kako Đedović pred kraj snimka kaže Kačavendi: ,,Kako se obukao". Sve vreme sam im smetao, jer sam jedini smeo da im se suprostavim. To tvoje ne vole tamo ni sebe, vole samo novac - bio je žestok Sloba Josipović na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Sloba Jospović o Mileni Kačavendi i Marku Đedoviću

Aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elite", Milena Kačavenda, napustila je nedavno imanje u Šimanovicma kako bi na Novobežanijskom groblju sahranila majku Smiljanu Lalić, koja je nedavno preminula nakon hitne hospitalizacije i operacije mozga.

Podsećanja radi, Milena Kačavenda je nakon što je posetila majku u bolnici, koja je bila u lošem zdravstvenom stanju, pričala o njoj na sledeći način:

 

- Ona je pala na lice, slomila je nos, oni su je povratili, nešto je naišlo, rezultati su bili u redu, nije ni bilo razloga da bude vezana za krevet... Upozorili su me na to, da posle vizite nisu mogli da je probude. Skener mozga uradđen, nađen hematon 4 cm i jedan mali tromb, koji se desio od udarca. Zahvalila sam joj se za sve... Jednu stvar znam, s obzirom da joj je mozak otvaran, nikada ne bi želela da vegetira, da bude smetnja, živela je kao gospođa i htela je da tako ode - ispričala je Kačavenda. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading