SLAVLJE U DOMU DRAGOJEVIĆA! Nakon glasina da su RASKINULI, bivši zadrugar podelio SREĆNE VESTI (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovoj sreći nema kraja!

SLAVLJE U DOMU DRAGOJEVIĆA! Nakon glasina da su RASKINULI, bivši zadrugar podelio SREĆNE VESTI (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Nedavno su kružile spekulacije o navodnom raskidu između bivšeg učesnika rijaliti šou-programa "Zadruga" i fitnes trenera Davida Dragojevića i njegove izabranice Tamare, a glasine su počele da se šire nakon što je on otišao na zimovanje sa društvom, bez svoje devojke. Međutim, današnje objave na društvenim mrežama jasno ukazuju da par i dalje uživa u srećnoj vezi.

Naime, Dragojević nije propustio priliku da javno čestita rođendan svojoj atraktivnoj partnerki putem društvene mreže Instagram. U okviru svoje objave, bivši zadrugar je podelio lepu poruku ljubavi, izražavajući želje za sreću i najlepše trenutke u životu za svoju izabranicu.

Republika

Foto: instagram.com/david_dragojevic

David Dragojević se obratio devojci Tamari

- Ljubavi, srećan ti rođendan. Želim ti sve najlepše u životu - poručio je Dragojević.

Pored emotivne poruke, David je svojoj devojci priredio iznenađenje koje je podelio sa svojim pratiocima. Fotografija na kojoj se vidi suši, torta, šampanjac i cveće otkriva da je David pažljivo osmislio kako da ulepša rođendan svojoj voljenoj.

Republika

Foto: instagram.com/david_dragojevic

David Dragojević iznenadio devojku za rođendan

Inače, bivši zadrugar David Dragojević danas je uhvaćen ispred Višeg suda u Beogradu. Dragojević je sa sobom nosi akten-tašnu, a nakon izlaska iz sudnice bio je vidno raspoložen. Nije poznato zbog čega je David išao na suđenje, kao ni da li je on tužena strana ili strana koja je tužena, ali sudeći po njegovom izrazu lica, ishod suđenja mu se veoma dopao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading