ZADIHANA MILJANA NASKOČILA NA DARIJANA U PUNOJ SOBI: Učesnici gledali UŽIVO njihovu vrelu akciju (VIDEO 18+)

Autor:

Zadruga

28.03.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da nemaju nimalo stida?

ZADIHANA MILJANA NASKOČILA NA DARIJANA U PUNOJ SOBI: Učesnici gledali UŽIVO njihovu vrelu akciju (VIDEO 18+)

Foto: printscreen/RTV Pink

Učesnici rijalitija "Elite" doživeli su pravu dramu tokom popodnevne dremke kada su Miljana Kulić i DarIjan Radomirović odlučili da "zaigraju" ispod jorgana. Njihova strastvena akcija uzdrmala je zidove Bele kuće, ostavljajući ostale učesnike bez mogućnosti da se odmore od njihovih uzdisaja.

Ovo iznenađujuće dešavanje nije prošlo neprimećeno, a reakcije ostalih cimera na ovu vrelu akciju su bile sve, samo ne nezainteresovane. Snimak možete pogledati OVDE.

Nema sumnje da će ovo izazvati brojne reakcije kako unutar samog rijalitija, tako i među gledaocima, a ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija između Miljane i Darjana.

Podsećanja radi, Miljana Kulić odgovorila je na pitanje voditelja Darka Tanasijevića o svojoj intuiciji. Ona je priznala da nije trebala da bude sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, dok za Darijana Radomirovića misli da je iskreno voli. 

- Miljana, šta tebi govori intuicija? - pitao je Darko.

Imala sam intuiciju da ne treba da budem sa Zolom ali je ipak nisam slušala jer tako u ljubavi ne znam da stavim kočnicu. Takođe se sećam da sam napisala Kariću da će Iva Grgurić da pobedi odmah na početku rijaltija i to se i desilo. Imala sam predosećaj za mamu, imala sam neku lošu intuiciju da nešto sa mamom nije u redu i ispostavilo se da ima neku upalu na pankreasu, tako da sam mnoge stvari predvidela u svom životu - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dule

28.03.2024 22:30

Ne kaze se dzabe, ludaja se je.. ko stoka. Sa ovom Niskom pacavrom to prati vec 10 godina i dogadja se na televiziji uzivo sa nacionalnom frekvencijom. Po produkciji nije ovo sirenje nemorala narode. Ovo je sirenje ljubavi u ovakvoj nasoj Srbiji.

Odgovori 11 1
Lucija

28.03.2024 22:34

Miljani je psiha sve gore i gore ona nema kontrolu nad sobom samim tim ni stida cudno je da se majka kao staratelj ne poziva od nadleznih sluzbi ni na kakvu odgovornost zbog zloupotrebe lica o kome se stara u cilju medijskog eksponiranja zarad sticanja finansijske koristi. To nije nikakav tv show to je zloupotreba bolesne osobe od strane staratelja. Miljanu svi zloupotrebljavaju a nadlezni zmure.

Odgovori 10 0
dušanka

29.03.2024 05:36

MILJANA JE STVARNO PROMAŠEN SLUČAJ...NIMFOMANKA...KAKO KAŽE IVAN MARINKOVIĆ...ZLO U SVAKOM POGLEDU...IMA SVOJE FAVORITE, ALI MISLIM DA JE PROMAŠAJ U SVAKOM POGLEDU...