OGLASIO SE REPEROV OTAC! Evo šta će Ša da sačeka kad kroči u spoljni svet! Drugari su kivni na njega samo tako! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji najbolje poznaju svoju decu!

OGLASIO SE REPEROV OTAC! Evo šta će Ša da sačeka kad kroči u spoljni svet! Drugari su kivni na njega samo tako! (FOTO)

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Reper Nenad Aleksiš Ša i njegova devojka Miona Jovanović ne prestaju da prave haos u Eliti, a otkako je ušao njen bivšio dečko Stanislav Krofak, situacija se ne smiruje! Naime, Ša stalno ljubomoriše Mioni i priča kako ne sme da mu priđe, pa je sada njegov otac Zoran Aleksić za medije objasnio da reper pod hitno mora da se sabere.

Foto: TV Pink/printscreen

Zoran Aleksić

 

- Nenada svi podržavamo, odmah da se zna, ali je izgubio kompas. Ne treba toliko da bude posesivan, sve je u redu, a njemu su emocije prenaglašene u rijalitiju, što je normalno. Sve je to zatvoren prostor. Samo bih voleo da do kraja ostane pribran, da ne pravi haos sa Mionom i Stanislavom jer može samo da napravi haos i da bude kažnjen. Ne sme da dozvoli da ga neke sitnice izbace iz takta - priča Aleksić za medije, pa je dodao: 

- Treba da se sabere da mu se drugari ne smeju. Mnogo je skrenuo s puta, ali nadam se da će da se vrati. 

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Zoran Aleksić, Miona i Ša

 

Inače, u emisiji "Pitanja  gledalaca" prvo pitanje odmah je napravilo haos, jer je Nenad Aleksić Ša na sve načine pokušavao da dokaže kako je njegova devojka Miona Jovanović bila nesrećna u vezi sa Stanislavom Krofkom i kako ju je on u odnosu ograničavao, dok njemu svi zameraju kako je preterano posesivan i ljubomoran. Njihovi cimeri nisu mogli da veruju šta sve Ša izgovara i koliko je daleko spreman da ide da bi izdigao sebe, a ponizio Stanislava i odnos koji je Miona imala sa njim. 

- Ja sa njim nisam bio u vezi, ali stojim iza toga da je on došao da uzme pare. Otkako je on ušao ona nije ona - govorio je Ša, a Miona je pokušavala da ga smiri kao po običaju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading