JELENA ILIĆ URNISALA MILJANU! Zbog sina Željka i Ivana Marinkovića zaratila nikad gore! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanova partnerka je obelodanila nove detalje odnosa sa Nišlijkom.

JELENA ILIĆ URNISALA MILJANU! Zbog sina Željka i Ivana Marinkovića zaratila nikad gore! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Jelena Ilić kaže da je Ivan Marinković insistirao da se više puta vidi sa sinom Željkom, koji je u tom trenutku bio sa majkom Miljanom Kulić u Nišu u porodičnoj kući, dok se ona švrćkala sa bivšim momcima po drugim zemljama.

Uopšte nisam promenila iskaz, ja sam pričala sve kako jeste, Ivan je tri puta zvao da se dođe po dete, a majka je imala preča posla da ide u Italiju sa Bebicom. Ne moram ništa da slažem, sve šizofreničarka što priča mene ne dotiče. Ivan dok je bio ovde ja nisam toliko gostovala, ja sam rekla tad katastrofa za njegov odnos, s tim što je Ivan želeo pomak, ali nekima ne odgovara da se to desi jer je rijaliti ušao u krv nekim ljudima i samo gledaju kako će nekog da popljuju - rekla je Jelena, a Miljana se nadovezala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan, Jelena i Miljana Kulić

 

- Prestani da lupaš gluposti! Mirno mi je veče i neću da se vraćam na nešto o čemu sam već pričala. Ne zanima me šta se dešava među vama, ali mene ne uvlači u te priče. Ne dam da mi niko dira dete i priča loše o njemu. Svi dobro znaju kakav je Ivan otac, ne treba to nikome da se dokazuje i pokazuje. Narod sve zna. Dete raste, sutra će da zna koji roditelj je više vremena provodio sa njim.

Dok su se Jelena i Kulićka svađale, Ivan Marinković nije mogao da se ubacuje u temu, jer je posle pričao da mu je sve to previše osetljivo. Miljana je tokom večeri nastavila da pecka Jelenu, ali sve se brzo smirilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading