NADAM SE DA ĆE MI JEDNOG DANA OPROSTITI! Janjuša opet sve stiglo, pomenuo ćerku! Ove reči kidaju dušu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova ispovest učesnika Elite!

NADAM SE DA ĆE MI JEDNOG DANA OPROSTITI! Janjuša opet sve stiglo, pomenuo ćerku! Ove reči kidaju dušu! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš ponovo se setio ćerkice Krune, koja ga čeka u spoljnom svetu, pa je sada objasnio da se nada da će mu jednog dana oprostiti sve što je radio po rijalitiju, kad bude skroz odrasla i sposobna da vidi i razume sve na pravi način.

On je tokom razgovora sa Aneli Ahmić pričao o deci, pa je bio na ivici suza, zbog čega da je ona zagrlila i rekla mu da nema zbog čega da se brine. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš se skroz otvorio Aneli Ahmić

 

- Moja ćerkica je moje zlato i to će uvek tako da bude. Mnogo mi fali kad sam ovde, ali se nekako uvek učim da je ovo moj posao i da sam ovde došao da zaradim. Zbog toga mi često bude lakše, ipak je to dobar novac, pa mogu svašta da joj obezbedim. Sa druge strane, znam da će njoj jednog dana skroz da bude dostupno sve ovo što se ovde snima. Nadam se da će mi oprostiti jer nema baš lepih stvari, ima smešnih, ali ovo sa ženana sigurno neće - pričao je Janjuš, a Aneli se nadovezala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš se skroz otvorio Aneli Ahmić

 

- Marko, oboje smo ušli ovde da zaradimo i da ispričamo neku svoju priču. Ti si ušao iskren i nikome ništa nažao nisi u radio. Iz tebe su drugi izvlačili ludilo, ali nikad ti sam. Sve je dobro i nemoj se nervirati. 

Posle toplog razgovora učesnici Elite su ležali zagrljeni, pa su im cimeri dobacivali da u odnosu sada ponovo samo cvetaju ruže. Aneli i Janjuš često imaju čarkice, ali se na kraju dana obično brzo pomire i ponovo nastave tamo gde su stali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading