MENSUR OTVORIO PANDORINU KUTIJU: Najveće tajne Elite isplivale na videlo, Aneli i Janjuš dotakli samo DNO!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić je progovorio o takmičarima Elite, pa otkrio sve o čemu je u rijalitiju ćutao.

MENSUR OTVORIO PANDORINU KUTIJU: Najveće tajne Elite isplivale na videlo, Aneli i Janjuš dotakli samo DNO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši učesnik rijaliti programa "Elita", Mensur Ajdarpašić, nedavno je napustio ovaj popularni šou nakon isteka ugovora. Sada je odlučio da progovori o tajnama svojih cimera, oplevši po njima i komentarišući aktuelne situacije u rijalitiju.

Mensur je prokomentarisao aktuelni sukob između Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića s jedne strane, i Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša s druge strane. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur Ajdarpašić

 

- Ne mogu da verujem da žena može takve stvari sebi da dozvoli. Dete ispašta zbog ljudi koji ne vode računa ni o sebi, a oni žive život bez granica. Ona priča sve najgore moguće o njenom životu ,meni je užasno bilo. Ona je težak folirant i ne bih da vređam žene, ali ispod toga nema - kaže Mensur i dodaje da u ovom odnosu žrtve nema.

- Tu žrtva niko nije, meni se priča gadi. Janjušu sam u startu rekao “ova će ti žena doći glave“, to mu nije trebalo. Njemu Maja da je bila problem bilo bi super, ali možda su rođeni jedno za drugo. One će mu doći glave, eto kakvo mu je učešće, a zanimljiv je sam. Njima je novac sve u životu i oni se novcem zadovoljavaju - komentarisao je Mensur za Telegraf.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Mensur je takođe izneo svoje mišljenje o Aniti i Anđelu, ističući da nije bio zainteresovan za njihovo učešće u rijalitiju, te da mu njihov životni stil nije privlačan. Takođe je komentarisao Anitino brzo menjanje partnera, izražavajući svoje neodobravanje takvog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

09.03.2024 01:47

Najveća gnjida ikada u svim realitijima. Iživljavao se na maloletnicom najbestijalnije užasan pritajeni naciinalista, i ako je bio non stop sa Janjušem, ne bi mu smetala Maja ali je pukao što je sa Aneli, ostao namerno nedorečen o Anđeli uzgred spomenuvši da poseduje eksplicitne snimke mnogih učesnica.

dušanka

09.03.2024 05:29

Mensure SVAKA TI ČAST...na svemu...ISPAO SI ČOVEK...LJUDINA...ali Janjuša ne možeš da spaseš, on sam bira svoj put...tj.stranputicu...a to je Aneli U SVAKOM POGLEDU---ZLO OD ŽENE