ANELI NIKAKO NE MIRIŠEM! Filip Đukić brutalan prema učesnici Elite! Evo šta je još rekao što je mnoge začudilo!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj je bio iskren do srži.

ANELI NIKAKO NE MIRIŠEM! Filip Đukić brutalan prema učesnici Elite! Evo šta je još rekao što je mnoge začudilo!

Foto: RTV PINK printscreen

Voditelj na Red televiziji i bivši zadrugar Filip Đukić, kaže da i pored svih obaveza stiže da prati dešavanja u Eliti, a posebno se dotakao Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, On tvrdi da nju nikako ne miriše, te i da ima mnogo učesnika koji su zanimljiviji sa pričama.

Ja nešto ne mirišem tu Aneli, ali ako njemu odgovara... Mislim da on dosta spušta tu, a mislim da to nju i radi. Dosta je ona to pratila i zna šta pokreće priču i šta može da bude aktuelno. Video sam da su nešto svađali, šta god mi rekli uvek posle bude suprotno - kaže Filip za Pink, a onda je prokomentarisao Majin i Janjušev odnos u Eliti: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Nema emocije između Maje i Janjuša. Stariji i iskusniji znaju šta prolazi. Maja kapira kad treba šta da kaže i da prećuti. Nekad kaže nešto što ne treba i ode mast u propast.

Đukić je pričao i o tome kako se slažu Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, pa mu nije bilo jasno kako opstaju uprkos nerviraju koje stalno imaju. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Ša

 

- Tebe jedna reč može da izbaci iz koloseka, može da te iznervira kako neko žvaće i hoda. Miona se malo izbezobrazila, ona je provalila šta ga nervira, deluje mi da koristi što on ima kratak fitilj. Možda i stvarno ona njega nervira i on nju, ali ja ne znam što su oni zajedno - otkrio je Filip i prokomentario romansu Anđela Rankovića i Anite Stanojlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
dušanka

04.03.2024 05:14

FILIPE SVAKA TEBI ČAST...DELIMO ISTO MIŠLJENJE...ŽIV BIO...

Lucija

04.03.2024 08:49

Kakav je ovo isfolirani kepec🤮.... Koga uopšte zanima njegovo mišljenje?