GLEDAO SAM KAKO TRČIŠ ZA VINJAKOM! Lepi Mića urnisao Ivana Marinkovića! Podsetio ga kako se alkoholisao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mića brutalan prema Ivanu!

GLEDAO SAM KAKO TRČIŠ ZA VINJAKOM! Lepi Mića urnisao Ivana Marinkovića! Podsetio ga kako se alkoholisao! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Lepi Mića i Ivan Marinković napravili su haos kada su se za crnim stolom posvađali, pa je letelo perje zamalo! Naime, oni su ušli u verbalni sukob, pa je Mića Ivana podsetio namerno na to kako se ranije alkoholisao, dok nije odlučio da se okane svih poroka.

- Ja sam u detinjstvu imao veliku tragediju kada je moj otac otišao da brani Srbiju. Mi nemamo grob svog oca, ali je ponosno stao i rekao: "Sine, ja idem da branim svoju otadžbinu za razliku od dede matorog - rekao je Ivan.

- Ovaj čovek spominje čokanjče, čokanjče, čokanjče - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

 

- Ti si pobega iz Sarajeva, jer mali Mića nije mogao da brani svoju otadžbinu - rekao je Ivan.

- Pozdrav iz Knez Mihailove - rekao je Lepi Mića.

- Ti ne živiš u Knez Mihailovoj. Što lepo ne ustaneš i ne kažeš ljudima da lažeš? Pitanje je gde je tebi kuća, izmišljaš sve i svašta, ko zna gde ti je prava adresa, sigurno negde van Beograda - rekao je Ivan.

- Ovaj čovek je trčao za vinjakom. Sećam se kako su ga nalazili pijanog po gradu! Gledao sam i ja sve to. Čovek se teturao, nisi mogao da ga uhvatiš ni za glavu, ni za rep. To je bilo jedno jezivo stanje. Nema veze, neću da pričam o tome, ali moram da mu pomenem kad ga ovako uhvate vile! Trčao je za vinjakom kao Brzi gonzales! Jelena Ilić sve zna, ali je rešila da ćuti. Normalno i razumem, oni su ipak par - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

03.03.2024 05:24

MIĆO...NISI NI LEP...NI NORMALAN...ZA ŽALJENJE SI...VREĐAŠ LJUDE BEZ OSNOVA I BEZ RAZLOGA, PRI TOM SI MUTAV, NEMAŠ ARGUMENTA...PROŠLE GODINE SI OKO SEBE OKUPIO EKIPU PAMETNIH I REČITIH LJUDI, ALI OVE GODINE ZLO OD ZLA...MUTAV OD MUTAVOG...AKO TI JE ANĐELO NAJPAMETNIJI...JADAN TI...NEŠKOLOVAN SI, ALI BAR JE ŽIVOZ MOGAO DA TE NAUČI NEČEMU...NIJE...BRUKA SI ZA ĆERKU...ZA ŽENU, KOJOJ JE BITNA LOVA KOJU DONOSIŠ, ALI NAJBITNIJE JE DA NISI KOD KUĆE 10 MESECI...I NE MORA DA TE TRPI...I GLEDA...JER SI MATORO ZLO...