MILJANA NEMA STARATELJSTVO NAD ŽELJKOM: Marija Kulić priznala SVE, pa brutalno UZVRATILA Ivanu Marinkoviću!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković planira da uzme Željka čim izađe iz rijalitija, Marija se hitno oglasila!

MILJANA NEMA STARATELJSTVO NAD ŽELJKOM: Marija Kulić priznala SVE, pa brutalno UZVRATILA Ivanu Marinkoviću!

Foto: Instagram/printscreen

Marija, Željko Ivan

Takmičar "Elite" Ivan Marinković poručio je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" da će uraditi sve da razdvoji sina Željka od porodice Kulić, kao i da Miljana Kulić nema starateljstvo nad njim. Ivan je poručio da će sve rešiti čim izađe iz rijalitija, a sada se oglasila Miljanina majka Marija Kulić.

- Miljana i ja smo rešile starateljstvo kako nalaže država, a to je da kada dete duže od mesec dana ne boravi uz majku, onda se poverava osobi koju majka odredi, a u našem slučaju, zbog Miljaninog boravka u rijalitiju, privremeno starateljstvo je dala meni. To znači da kada izađe iz sezone, starateljstvo ima ona. Tako se obnavlja svake godine. Gde buđola zna zakon kada ne čuva decu? - rekla je Marija za "Espreso".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen, ATA Images/Antonio Ahel,

Marija, Miljana i Željko

Na pitanje da li će dozvoliti Ivanu da viđa malog Željka nakon izlaska iz rijalitija i svih reči koje je izgovorio, Marija je rekla:

- Da izuzmemo priče Goce Tržan, Miljane, takodje i moje, ja bih se osvrnula ne reči njegove ćerke Lene i s obzirom na to nikada više mu ne bih pružila priliku da bude sa detetom. Deca su neiskvarena bića koja najiskrenije osećaju i vole - istakla je Kulićeva, pa se osvrnula na reči Goce Tržan.

- Nema tu šta da se shvati ili ne shvati. Ja ne želim da razumem. Ove, srceparajuće reči mi svakodnevno nateraju suze u očima - rekla je Marija i dodala:

- I ja sam kao dete pored zivog oca, živela bez oca i tako je vidim sada bilo najbolje, čast ostalim dobrim očevima - završila je Kulićka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading