ŽELJKO KULIĆ ISTRAUMIRAN, PRETRPEO STRAVIČNO MALTRETIRANJE: Miljanin sin preživeo PAKAO, ove scene će vam naterati suze na oči!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodici Kulić prete oduzimanjem Željka, a kroz ovo je prolazio prilikom boravka kod oca Ivana.

ŽELJKO KULIĆ ISTRAUMIRAN, PRETRPEO STRAVIČNO MALTRETIRANJE: Miljanin sin preživeo PAKAO, ove scene će vam naterati suze na oči!

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Miljana i Željko

Učesnik rijalitija "Elita", Ivan Marinković, izneo je sinoć u emisiji svoju nameru da se bori za starateljstvo nad sinom Željkom, istovremeno izražavajući svoje nezadovoljstvo majčinskim učešćem u detetovom životu. Ova izjava izazvala je burnu reakciju Marije Kulić, majke Miljane Kulić, koja je istakla svoj stav putem društvene mreže Instagram.

Marija Kulić je oštro odgovorila na Ivanovu nameru, izjavivši da on neće dobiti starateljstvo nad detetom, čak dodajući da će to biti moguće "samo u ku*cu". Njeni komentari na društvenoj mreži su izazvali pažnju javnosti, a ona je istakla nekoliko ključnih tačaka, uključujući i Ivanovo navodno nepridržavanje terapije i aluzije na sukob između Jelene i Ivana.

Naime, Marija je optužila Ivana za maltretiranje sina Željka, pa otkrila kroz šta je Miljanin sin prolazio zbog Ivana:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/RTV Pink Official

Marija Kulić, Ivan Marinković i Miljana Kulić

 

- Buđolina, zašto ne piješ terapiju, kada si muža bola makazama i krv bila po celoj zgradi. Lekovi bi ti pomogli - napisala je Marija aludirajući na sukob koji su Jelena i Ivan imali jednom prilikom.

- Bivši alkoholičar kom su supstance izgorele moždane vijuge neće nikad biti otac mom unuku. Takvima koji stave dete da se brčka u kadi u ohlađenoj vodi i vrate ga bolesnog i koji stave dete u ćošak od dva sata, koje je posle pet godina došlo prvi put kod monstruma, neće ga videti nikada više - poručila je.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marija Kulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading