KULIĆIMA ODUZIMAJU ŽELJKA, MILJANU STIGLA ŽESTOKA KAZNA: Marija se raspada od tuge, kuka na sav glas!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić napravila je opštu pometnju zbog informacije da će im oduzeti Željka.

KULIĆIMA ODUZIMAJU ŽELJKA, MILJANU STIGLA ŽESTOKA KAZNA: Marija se raspada od tuge, kuka na sav glas!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković je ponovio svoju nameru da preuzme starateljstvo nad sinom Željkom, koji je dobio iz veze sa Miljanom Kulić. Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, ali i izazvala buru reakcija u porodici Kulić.

Marinković je javno istakao da sada ima uslove, stan i novac da se brine o sinu, te da planira da angažuje advokata nakon napuštanja rijalitija kako bi se pozabavio starateljstvom nad Željkom. Ovo je dodatno uznemirilo porodicu Kulić, a posebno Mariju Kulić, trenutnog staratelja svog unuka.

Marija Kulić se oglasila na svom Instagramu i javno osporila Ivanu Marinkoviću starateljstvo nad Željkom, ističući da on ne brine ni o svom prvom detetu, odnosno, ćerki Leni, koju je dobio u braku sa Gocom Tržan. Njene reči su izazvale dodatnu polemiku u javnosti i stavile fokus na porodični sukob.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/RTV Pink Official

Marija Kulić, Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

Marija Kulić je uputila direktan komentar Ivanovoj supruzi Jeleni, ističući da Ivan neće dobiti starateljstvo nad Željkom dok se ne pobrine o svojoj porodici. Ova izjava je dodatno zakomplikovala već napetu situaciju i izazvala burne reakcije u javnosti.

- Biće, al u ku*ci. Kad bude otac Leni, onda će i drugima - napisala je Marija putem svog Instagram profila.

Iako su detalji ove situacije i dalje podložni promenama, jasno je da frka za starateljstvo tek počinje, a da će njen ishod imati značajan uticaj na sve uključene strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Шабац

29.02.2024 11:16

Неможе им ништа. Дете се води на миљани а ДНК може кад напуни 18 година.

Rečnik

29.02.2024 11:57

Kakav rečnik bake i majke koja ima 50 godina. Šta je ovim ženama u tim godinama pa nemaju ni mrvicu dostojanstva a trebale bi makar u tim godinama. Marija, Žana, Milena, svaka gora od gore. Kriza godina, glad za biti poznat, glad za novcem...? Dostojanstvo kao da im je "ušlo" u plastične dojke i napumpane usne, u vašarskke ukrase i odeću neprikladnu njihovim godinama i građi tela, u veštačke kose i trepavice, kilograme pudera i karmina, u decu kod kojih ne verujem da imaju mnogo autoriteta kao majke (Kulićka nema nimalo i još je Miljana sprda i žali što joj se ne dopada poza sa Darijanom ), ne verujem da one imaju ili da su nekome odani prijatelji... Žene sramote sebe svakodnevno u svađama sa duplo mlađim devojkama i dečkima u Eliti a njihovo prostačko izražavanje, psovanje i vređanje će ostati jedino ono po čemu su bile i one kratkoročno "popularne? Nisam fan Ane Ćurčić ali je u odnosu na njih Ana u mnogo situacija dok su je gazili Mića, Marinković, Anđela, Mikica, Vračević i Zvezdan ipak imala manire i stekla poštovanje mnogobrojnih koji su je izglasali na drugo mesto u Zadruzi. To mnogo govori i o vaspitanju i kulturi svake osobe.