VODITELJKA ELITE POKAZALA NOVE GRUDI: Maša Mihailović se oglasila nakon OPERACIJE, otkriveno kad se vraća u Belu kuću! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Elite" je nedavno povećala grudi, a sada je objavila prvu fotku nakon operacije!

VODITELJKA ELITE POKAZALA NOVE GRUDI: Maša Mihailović se oglasila nakon OPERACIJE, otkriveno kad se vraća u Belu kuću! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Republika

asd

Maša Mihailović, najmlađa voditeljka "Elite" i emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, prošle nedelje je završila na privatnoj klinici, nakon što je odlučila da poveća grudi. Iako se očekivalo da će zbog operacije neko vreme pauzirati, Maša se danas ipak vraća na TV ekrane.

Naime, Maša se uslikala u šminkernici televizije Pink na Dedinju i jasno stavila do znanja publici popularnog rijalitija da će uskoro voditi emisiju "Pitanja gledalaca" u dnevnom terminu.

Republika

Foto: Instagram.com/masamihailoviic

Maša Mihailović nakon operacije grudi

Iako je povećala grudi, Maša ih je danas sakrila haljinom, preko koje je obukla sako, te publika nije mogla jasno da vidi kako one sada izgledaju.

Podsetimo, Maša se nakon operacije oglasila za domaće medije.

- Operacija je super proŠla trajala je nekih dva sata. Razmišljala sma dosta o veličini i u konsultaciji sa doktorom sam stavila 375 kako ne bi bile prevelike za moju konstituciju. Što se oporavka tiče ovde ću prenoćiti i sutra izlazim, osećam se totalno okej, bar zasad nije kao što sam slusala da je to neka prevelika bol, više je pritisak - rekla je Maša, pa dodala:

- Najteže mi pada što do ujutru neću ništa jesti ali bolje to nego da dođe do povraćanja - rekla je voditeljka prošle nedelje za "SrbijuDanas".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maša Mihailović, najmlađa voditeljka "Elite"

Podsetimo, Maša je ove sezone postala voditeljka "Elite", u kojoj vodi dnevno izdanje emisije "Pitanja gledalaca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading