VREĐALA NA NACIONALNOJ OSNOVI, PA JE STIGLO KAJANJE: Oglasila se izbačena učesnica "Elite"!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić Bošković se izvinila zbog vređanja cimerke na nacionalnoj osnovi!

VREĐALA NA NACIONALNOJ OSNOVI, PA JE STIGLO KAJANJE: Oglasila se izbačena učesnica "Elite"!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa Lazić Bošković, učesnica koja je u nedelju napustila "Elitu", oglasila se prvi put i progovorila o odnosima sa bivšim cimerima. Pre nego što je izašla iz "Elite", Slađa je uvredila Mariju Malivuk na nacionalnoj osnovi, a sada se izvinila javno.

Kako si sama otkrila, sa Bebicom i Marijom Malivuk nisi ostala u dobrim odnosima. Kakvo je tvoje mišljenje o njima?

- Bebica je licemer, pokvaren čovek, neiskren, jednom rečju - ološ i čovek koji nije vredan pažnje, pa ne bih mnogo ni reči trošila na takvog čoveka. Marija Malivuk je žena sa nekakvim psihičkim poremećajem, nevaspitana, nekulturna, zlo joj viri iz očiju, ni jednu pozitivnu crtu u opisu njene ličnosti ta žena nema. Ja se ovim putem izvinjavam Romskoj zajednici, svim Romima, jer imam puno prijatelja te nacionalnosti koje volim i poštujem baš kao i oni mene, izvukla je iz mene ono najgore,a to su reči koje sam od nje čula jer ih svakome izgovara i bez razmišljanja sam ih iznela. Bila sam u afektu, jako mi je žao, ovim putem se izvinjavam svim Romima - poručila je Slađa za "Pink.rs".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Marije Malivuk i Slađe Bošković

Istakla si da si se mnogo razočarala u Teodoru Delić zbog svega što se izdešavalo između vas dve. Da li možeš da nam otkriješ kako je teklo vaše prijateljstvo i pre rijalitija, kao i šta te je najviše razočaralo ili pogodilo s njene strane?

- Teodora i ja smo se pre rijalitija družile,viđale,čule svaki,spavale,jedna kod druge,jele,pile,letovale zajedno.Što znači da je nas odnos bio jako blizak,a imam i dokaze za to naravno pošto sam čula da njena majka izjavljuje da mi nismo bile uopšte drugarice.A najviše me je razočaralo to što je dopustila Nenadu Macanoviću,njenom momku da me najgorim mogućim rečima vređa i ponižava i pri tome bez ikakve osnove.Imali smo nas dvoje dobre odnose smatram da je to uradio pod njenim uticajem, a to ne rade prijatelji. Ima tu još dosta momenata od samog početka gde se nije pokazala ne kao prijatelj, nego ni kao čovek.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić i Bebica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading