UDAJE SE IZBAČENA UČESNICA ELITE: Bivši suprug je ponovo ZAPROSIO - ovo su svi detalji!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić Bošković otkrila kakvo je stanje u njenom porodičnom domu!

UDAJE SE IZBAČENA UČESNICA ELITE: Bivši suprug je ponovo ZAPROSIO - ovo su svi detalji!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Slađa Lazić Bošković, takmičarka koja je u nedelju napustila "Elitu", vratila se u porodični dom suprugu, koji ju je ponovo zaprosio tako što joj je poslao prsten u rijaliti. Slađa se sada oglasila i sumirala svoje učešće.

Često si isticala da ti mnogo nedostaju deca i suprug, kako su reagovali na tvoj povratak kući?

- Da, jako su mi nedostajali, Mile i Mateja su došli po mene, a Ivka kad me je videla samo što se nije rasplakala od sreće, sve vreme je govorila: "Konačno mamice da te vidim" - dodala je Boškovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa Bošković

Je l' ti je Mile nešto zamerio, kako on gleda na tvoje učešće, kao i da li se sprema ta druga svadba o kojoj se pričalo tokom "Elite", s obzirom na to da ti je poslao prsten?

- Zamerio mi je malo Manuela, nije mu to baš bilo prijatno, a što se tiče mog učešća, zadovoljan je čim me je dočekao sa osmehom, sve je okej. Svadba se sprema naravno - poručila je Slađa.

Republika

Foto: Instagram.com

Slađa sa suprugom

Da li si po izlasku odgledala neke video-snimke, ima li neko da te je razočarao ili pak, oduševio?

- Odgledala sam neke koji su mi bili bitni što se tiče Teodorinog i mog odnosa,mene može da razočara samo neko bitan meni,a to sam već rekla Teodora Delić moje najveće razočarenje.A oduševilo me jeste dosta njim izdvojiću par ljudi,a to je naravno Lejdi, Matora, Ivan, Jeca, Terza i Milena - rekla je ona za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading